بعد میبینم طرف رفته رستوران پارک و...یهو جعبه میده دست شوهرش و سوپرایز
یا میگه حامله بودم نفهمیدم
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
ما مسافرت بودیم بعدش که اومدیم خونه یه باکس آماده کردم بهش گفتم برات کادو خریدم از اون شهر همین که ب ...
اصلا خودش نفهمیده بود که مثلا اره اقدامی بوده احتمالش هست یا چرا پریود نشدید؟؟چرا از من اینقدر فضوله
اصلا خودش نفهمیده بود که مثلا اره اقدامی بوده احتمالش هست یا چرا پریود نشدید؟؟چرا از من اینقدر فضوله
میدونست پریودم عقب افتاده تست هم گرفت پشت دستشویی منتظر بود همش میگفت بزار منم ببینم الکی بهش گفتم منفیه و انداختمش تو چاه دستشویی 🤦🏻♀️😂 بعد با خودم آوردم تو باکس گذاشتم