2777
2789

خیلی ساله دارم کیک و شیرینی درست میکنم

ولی هربار که درست میکنم دوست دارم

از بقیه بشنوم چطوری درست میکنن

من فر ندارم هواپز دارم کیک خوب درست نمیشه وسطش خام میمونه در حد یه مینی شاید ولی برا شیرینی و کیک فنجونی عالیه

ولی خب تو قابلمه خیلی خوب میشه

الان طرز تهیه و مواد لازم رو برا ۶نفر بگین♥️🙏🏿چیکار کنم

کیکم بافت بهتری داشته باشه و چقد بزارم بمونه

💍♥️

سه تا تخم مرغ یه لیوان شکر یه لیوان شیر یا ماست نصف لیوان روغن دو قاشق مرباخوری یا ده گرم بکینگ پودر نوک قاشق چایخوری وانیل ارد دو پیمانه و نیم اینا مواد کیک ساده هیت حالا اگه خاستی شکلاتی بشه دو یا قاشق از ارد بردار به جاش همون مقدار پودر کاکائو بریز وسط یا روی کیک خلال بادوم گردو پسته یا حای چیپس شکلاتی خاستی بریز 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیک قابلمه ای ماریا قنادو سرچ کن   من بارها پختم عالی بود  

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

دستور مواد باید با سایز قالب حتما هماهنگ باشه وگرنه اصولی درنمیاد 

این دستور ثابت پس میتونی کم یا زیادش کنی! مبا بر ۴ تخم مرغ هست که رنده و قابل تنظیم ب مقدار خودتون 

۴تاتخم مرغ کامل هم و یک لیوان شکر و وانیل کامل باهم زن بزنید تا کرم رنگ چندبرابر و پفکی بشه 

مرحله دوم یک‌چهارم لیوان روغن رو با دوقاشق غذا خوری پودر کاکاو ترکیب کنید و به مواد بالا اضافه بشه درحد مخلوط شدن کافیه! 

مرحله سوم یک لیوان اب اضافه بشه درحد مخلوط شدن! 

مرحله چهارم دولیوان ارد ب همراه یک قاشق غذا خوری بکینگ پودر یبارالک بشه و طی چندمرحله باهمزن دستی اضافه بشه 

نکته تنظیم بشه سر ۶ تخم مرغ یعنی ۶ تا تخم مرغ 

یک لیوان نصف شکر 

یک‌لیوان نصف اب 

سه لیوان ارد! 

مواد ب دور دورانی داخل قالب ۲۰ ارتفاع بلند تخلیه کن و با سیخ چوبی ب صورت دورانی هواگیری کنید 

درباره قابلمه یک سایز بزرگ قابلمه روحی رب ساعت گرم بشه با شعله متوسط دلخلش یک رینگ فلزی بزارید مثل کاتر یا هرچیزی که بتونه قالب کیک نگه داره نباید سطح قالب با قابلمه برخورد کنه دم‌کنی بزار وحدود یک ساعت تا یک ساعت نیم پخت ور میدار با سیخ چوبی بعد ۴۵ تست کن اگر چسبید انقد بزار تا وقتی تست کردی چیزی ب سیخ نچسبه