2777
2789

⚪️اگه نمی‌دونی دقیقاً تو زندگی چی میخوای، این راهو امتحان کن ! فوق العاده ترینه:) ⚪️

۱. یه جای آروم پیدا کن (ماشین، کافه خلوت، کتابخونه یا یه نیمکت تو پارک)، ۳۰ دقیقه وقت خالی کن.💜

۲. به این ۵ سوال جواب بده و حتماً بنویس:❤️

• چه کاری منو سرحال میاره و انرژی میده؟ (مثلاً تولید محتوا، طراحی، تدریس، مربیگری، برنامه‌ریزی)

• چه کاری ته دلم حس رضایت میده؟ (مثلاً الهام‌بخشی به بقیه، ساختن یه چیز ارزشمند، رشد دادن دیگران)

• چه مهارت‌هایی برام طبیعیه و بدون زور زدن خوب انجامشون میدم؟ (مثلاً نوشتن داستان، حل مسائل پیچیده، مذاکره، کار تیمی)

• به چه موضوعاتی قلباً اهمیت میدم؟ (مثلاً توانمندسازی زنان، تغییر سبک زندگی سالم، حفاظت از طبیعت، آموزش مهارت‌های زندگی)

• مردم معمولاً برای چه چیزی سراغم میان؟ (مثلاً انگیزه دادن، برنامه‌ریزی، عکاسی حرفه‌ای، راهنمایی شغلی)

۳. جواب‌هاتو نگاه کن، دنبال الگو و موضوعات تکراری باش.💜

۴. کاری که بیشتر از همه تکرار شده رو انتخاب کن و ۱ ماه براش وقت بذار: یاد بگیر، عمل کن، و یه پروژه کوچیک راه بنداز (مثلاً یه پیج بزنی، یه دوره کوتاه بگذرونی یا یه محصول ساده ارائه بدی).

🤍۵. بعد ۱ ماه این سه سوال رو از خودت بپرس:

• این کار خوشحالم میکنه؟

• پیشرفت دارم؟

• از انجامش لذت می‌برم؟

اگه جوابت نه بود، بری سراغ گزینه‌ی بعدی.

یادت باشه، خودتو فقط با تجربه کردن پیدا می‌کنی، نه با فکر کردن زیاد. ✨

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان