2777
2789

من خودم دیشب تایپک زدم راجب رفت امد پاک شد

فقط خواستم بگم همیشه هم اینطوری نیست

یکی از بچه ها فامیلمون فقیر بودن تو اژانس کار میکرد۷سال پیش

یه سرویس به پستش میخوره یه اقا و خانم بودن بردشون بهش گفتن که امشب میتونی بیای دنبالمون ببریمون فلانجا دربست کامل یجایی که ۲ساعت فاصله بود اینم دید پول خوبی داره گفت اره

پسره به مادرش پیام میده مامان دارم میرم ساعت ۴ ۵صبح برمیگردم

اینو بگم این زن مرد قصد هیچچچ دزدی نداشتن‌عجیب بودفقط ادم میکشتن رها میکردن تا همون  روزصبحش

یه اقایی و کشتن رها کردن و این پسره فامیل مارو چاقو زدن تو گردنش ماشینشم از دره پرت کردن پایین 

تو جاده میمونن یه بدبخت دیگه میبینه زن شوهرن سوارشون میکنه

یهو زن مرد خودشون دعواشون میشه🤦‍♀️🤦‍♀️زنه به راننده میگه این امروز دو نفر روکشته توهم نفر سومی هستی

یهو مرده حمله میکنه بهش یه چاقوییم به بازوش میزنه

ولی مرده با این حال زرنگی میکنه ماشین رو با تمام توانش میبره میدونسته جلوتر از این پلیسایه بین راهی هست چی بهش میگن اره پاسگاه

هرکاری میکنن درگیر میشن نمیتونه بکشش

محکم ماشین رو میزنه به در پاسگاه و نیرو ها میریزن تو ماشین و هردورو گرفتن

اینا مشکل روانی داشتن یعنی نه دزد میکردن نه چیزی برمیداشتن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

💍♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای چنین تاپیکایی سایت مادرای باردار نیستا... هم تیتر و عنوان رو که ادم میبینه استرس میگیره. تموم کنید این تاپیک زدن در مورد قتل رو. اه.... الان من خودم تو اقدامم استرس اصل قضیه الهه کم بود شماها هم همش تاپیکای قتل میزارین. بسه دیگه... ایجاد رعب و وحشت میکنزد برا خانم های بار دار اینجا...انقدر همه کانال ها و رسانه پره. کم مونده بود اینجا هم دیگه همش همین تاپیکارو ببینیم