2777
2789
عنوان

اقاهه بهم قهوه داد

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 34 پست
چقدر دختر بودن خوبه من اگه دختر بودم سر پسر ها رو کلاه میذاشتم ازدواج طلاق مهریه میلیاردی می شدم

خفه شو گمشو از تاپیک بیرون

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

چیزی نشده که خواسته محبت کنه 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یک مرده هست تو بازار دست فروشه که خیلی مشتیهچندبار بهم ازگل شور که عاشقشم رو مجانی داده یا کمتر ...

پس عادیع 

من تا الان همچنین چیزی ندیده بودم

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

عزیزم بی منظور بوده و اقتضای سنته منم چن سال قبل هر رفتاریو به منزله اینکه قرار خواستگارم باشن معنی ...

نه نه اتفاقا همچنین فکری نکردم چون می‌دونم از اون آدما نیستن پسرش هم می‌دونم اهل زن اینا نیست اخه

نه بابا پسرش اهل ازدواج و دختر اینا نیست از قیافش معلومه از اوناس که درونگران و همش تو خودشونن

اتفاقا  هر چقدر درونگرا تر باشی خانوادت پسند میکنن زن آینده پسره رو من دو تا زن دایی هام توسط خانواده انتخاب شدن

خوب معمولا اونایی که تو کار قهوه هستن یه شات درست میکنن بخوری تا خوشت بیاد مشتری بشی..برای اونا این ...

آخه مشتری دائمشونم نه تنها خودم کل خانوادم دیگه پسرش قشنگ هممونو میشناسع

تعریف کردم پس بده هیچکی دختر نیاره تعریف میکنی فوش میدن بد میگی فوش میدن یک عده کلهوم دیواته اند

بزار بگم کمتر بی ادبی کنی من پسر خاله داشتم ازدواج کرد زنش یک سال بعد طلاق گرفت همه میگفتند تقصیر پسره است زن کارمند دین دار با اخلاق کد بانو بلاخره اینقدر ههمون گفتیم خانواده خالم رفت تحقیق کرد فهمید قبل از پسرشون ۲تا طلاق دیگه داشته مارمولک کسی نمیفهمه که کلاه برداره خود پسرخالم هم خوش اخلاق بود اخه یکسال کامل چطور دلش امد ؟؟!! ۳ تا طلاق!!! معلوم نیست چند تا دیگه تا الان طلاق داشته فهمیدی نه تنها این تو شهرمون که شهر کوچیکه پر شده پر طوری که میگم عمرا ازدواج کنم یک عده هم اینطوری نیستن ازدواج میکنند فرداش میگن مهرم رو بده

تعریف کردم پس بده هیچکی دختر نیاره تعریف میکنی فوش میدن بد میگی فوش میدن یک عده کلهوم دیواته اند

بزار بگم کمتر بی ادبی کنی من پسر خاله داشتم ازدواج کرد زنش یک سال بعد طلاق گرفت همه میگفتند تقصیر پسره است زن کارمند دین دار با اخلاق کد بانو بلاخره اینقدر ههمون گفتیم خانواده خالم رفت تحقیق کرد فهمید قبل از پسرشون ۲تا طلاق دیگه داشته مارمولک کسی نمیفهمه که کلاه برداره خود پسرخالم هم خوش اخلاق بود اخه یکسال کامل چطور دلش امد ؟؟!! ۳ تا طلاق!!! معلوم نیست چند تا دیگه تا الان طلاق داشته فهمیدی نه تنها این تو شهرمون که شهر کوچیکه پر شده پر طوری که میگم عمرا ازدواج کنم یک عده هم اینطوری نیستن ازدواج میکنند فرداش میگن مهرم رو بده