2777
2789
عنوان

اقاهه بهم قهوه داد

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 34 پست
بزار بگم کمتر بی ادبی کنی من پسر خاله داشتم ازدواج کرد زنش یک سال بعد طلاق گرفت همه میگفتند تقصیر پس ...

من خودم یک دوستی داشتم یک بار از دهنش پرید مامانش بخاطر این پول دار شده که ۳ بار طلاق گرفته ازدواج کرده البته باز چهارم طلاق نگرفته فقط مهرش رو گرفته 

ماندم مادرش چطور دلش امده چطوری از چهارمی طلاق نگرفته یا این مردهای احمق چرا زود باورند چرا گول این شیاطین زو میخورن خوب بیرین قشنگ تحقیق کنین دیگه 

الکی یکی بهشون میگه دوست دارم فکر میگنه چقدر خوشبخته همه چیز دیگع عالی شده بعدا یک تایپک هشدار باید به این دست مرد ها بدم

من خودم یک دوستی داشتم یک بار از دهنش پرید مامانش بخاطر این پول دار شده که ۳ بار طلاق گرفته ازدواج ک ...

من خودم به شخصه زنم اینطوری از اب در بیاد زنده نمیزارن چون باز میره چند تا ادم دیگه بددبخت میکنه خودش پولدار شه اابته من ساده نیستم گول بخورم بعد اینطوری شه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر دختر بودن خوبه من اگه دختر بودم سر پسر ها رو کلاه میذاشتم ازدواج طلاق مهریه میلیاردی می شدم

البته ازت فقط دفاع نمیکنم این چخ حرفیه واقعا حاضری بخاطر پول دختر باشی دست به این کار کثیف بزنی واقعا ارزش داره برادر من؟؟!!! این حرفت بعد بوده خوب نباید میگفتی ارزش خودت رو اوردی پایین 

پول ارزش این بی بندباری هارو نداره 

[QUOTE=384851861]تعریف کردم پس بده هیچکی دختر نیاره تعریف میکنی فوش میدن بد میگی فوش میدن ینگاه یک ع ...

قبل اینکه پیک می بازی در بیاری نگاه کن ببین چی میگه بعد

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

تعریف کردم پس بده هیچکی دختر نیاره تعریف میکنی فوش میدن بد میگی فوش میدن یک عده کلهوم دیواته اند

حقیقتا حوصله اینو ندارم بشینم کاربر مردی که اومده تو سایت زنونه شعر میگه رو بخونم باااا احترام بازم میگم گمشو از تاپیک بیرون همه عین خانوادت نیستن و برا پول هم میتونی با راه دیگه هم پولدار بشی...

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)