2777
2789

مثلا تو خیابون رفیقام رو میبینی پلنگن کیف میکنی انقدر خوشگله استایلشون دوستم با هر رنگ لباسش یه خط چشم همون رنگی میکشه انقد دافه با اینکه چهرش معمولیه 

من ۲۰ سالمه انگار کلاس دوم راهنماییم با این لباس پوشیدنم 

اصلا بلد نیستم تیپ بزنم خیلی اسکلم ☹

نه این لباس زیباست نشان ادمیت

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

خو تیپ زدن کاری نداره یاد بگیر چندبار با ادم‌خوسلیقه بری بازار خرید یاد میگیری چی بخری

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو تیپ زدن کاری نداره یاد بگیر چندبار با ادم‌خوسلیقه بری بازار خرید یاد میگیری چی بخری

خیلی ساده می پوشم یا موهام مثلا همیشه دم اسبیه حوصله ندارم بریزم صورتم کلا قرتی نیستم اما دلم میخواد باشم 🥴

خیلی ساده می پوشم یا موهام مثلا همیشه دم اسبیه حوصله ندارم بریزم صورتم کلا قرتی نیستم اما دلم میخواد ...

حوصله نداشتم خوب نیس قرتی باش تو خیابون کم کم استایل های خوشکل همسن تو برن دخترهای پونزده ساله ی تیپ های میزنن لذت می‌بره خوشکل  شماهم یاد بگیر ماشاالله بیست ساله کم کم یاد بگیر 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم