2777
2789

حرف مفت میزنه، محل ندید

توی اطراف من که ازدواج دومشون بدتر از اولی بود، حتی همسایه یا همکار

شاید یکی دو نفر بینشون ازدواج بهتری داشتن

هیچ ربطی هم به شانس نداره، فقط باید درست انتخاب کرد، تا وقتی که درستو غلط رو از هم تشخیص ندید، 50 بار هم ازدواج کنید فایده نداره و رنگ خوشبختی رو نمی بینید، تا وقتی که ایرادای خودتون رو پیدا و برطرف نکنید رنگ خوشبختی رو نمیبینید، تا وقتی نفهمید واقعیت با فیلمهای عاشقانه فرق داره احساس خوشبختی نمیکنید! تا وقتی فقط به عقل خودتون متکی باشید و اهل مشورت نباشید شکست میخورید

یکی از اقوام توی ازدواج سومش هم گند زد ، چرا؟ چون مثل دو دفعه قبلی احمقانه انتخاب کرد! داداش من برای ازدواج اولش خودشو هلاک که به این خانم بفهمونه پسره آدم خوبی نیست ولی محل سگ نداد و گفت به کسی ربط نداره! توی ازدواج دومش همه فهمیدن پسره معتاده ولی این خانم خودشو زد به اون راه|(زنی که با یه معتاد زندگی کرده بود، نتونست یه معتاد تابلو رو تشخیص بده) ، توی ازدواج سومش هم پسره همه چیزش مشکوکه، همه فهمیدن ولی اون ترجیح میده نفهمه! خودشو پولدار جا زده بود و این خانم باور کرده بود، الان چسبیده به داراییه خانواده این خانم!

اگر هنوز عاقلانه انتخاب کردن رو یاد نگرفتید بمونید سر زندگیتون، چون توی ازدواج بعدی بیشتر باید بسوزید و بسازید و دم نزنید! 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا نمونش رو زیاد دیدم. حتی خودم واقعا گول خوردم فکر کردم دفعه دوم چه مادرشوهری نصیبم شده ولی خیلی بدتر از اولی بود. مار افعی کمتر ازین جادوگر نیش میزنه

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا.منم دیگه نمیخوام ازدواج کنم..حالانکه الان خاستگارا صف ایستادن.خخخخخخخخخخخ

خدایا شکرت🌹درسته بچه گی نکردم.جوونی نکردم. زندگی خوبی هم نداشتم.الانم شدم یه مادرتنهاوافسرده...امابازم خدایاشکرت همینکه درکناربچه هام تویه خونه ای کوچیک باآرامش وآسایش زندگی می‌کنم🧿.هزاربارشکرت میکنم..واولین دعام شفای مریضاست.وظهورامام زمان (عج)..ونیتمم اینه که هرشب سه تاصلوات.واسه همه ی اوناییکه درددارن مشکلدارن.مریض دارن.میفرستم.🌷.التماس دعا..🪬♥️

حداقل در مورد من یکی درست بود

شوهر اول من و خانوادش آشغال و درب و داغون منم بعد طلاق امیدی به ازدواج خوب و آدم خوب نداشتم قید ازدواج رو زده بودم... بعد چندسال ازدواج کردم الان میفهمم شوهر یعنی چی خانواده شوهر یعنی چی ازدواج یعنی چی... واقعا بزرگترین شانس زندگیم همسرمه هر بار میبینمش خداروشکر میکنم 

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

من تو اطرافیانم دیدم شانس تو ازدواج دوم اونایی هست که خیانت کردن

کسایی که به دلایل دیگه طلاق میگیرن بدبختر تر از قبل میشه ازدواجشون

ولی امان از اون سلیطه هایی که خیانت میکنن چه زن چه مرد ازدواج دومشون موفق تره

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

درسته تو این سایت هم هرکسی ازدواج دوم کرده داره می ناله،دور اطراف من هم هر کی طلاق گرفت فقط برای اینکه بگه شوهر کردم بلافاصله ازدواج کرد با مرد بدتر،باید چند سالی زمان داد تا عقل و منطق جای احساس رو بگیره

درسته تو این سایت هم هرکسی ازدواج دوم کرده داره می ناله،دور اطراف من هم هر کی طلاق گرفت فقط برای این ...

من بعد دوسال ازدواج کردم... شوهرم خیلی خوبه خیلی خیلی خیلی خوبه

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

دقیقا نمونش رو زیاد دیدم. حتی خودم واقعا گول خوردم فکر کردم دفعه دوم چه مادرشوهری نصیبم شده ولی خیلی ...

واقعیت اینه که که کمتر کسی راضی میشه با کسی که قبلا جدا شده ازدواج کنه(منظورم پسرای مجرده) ، پس وقتی خواستگار مجرد داریم باید حواسمونو جمع کنیم! 50 درصد ممکنه دلیل دیگه ای جز دوس داشتن داشته باشه و 50 درصد هم ممکنه واقعا دوستمون داشته باشه! به هر حال باید احساسی تصمیم نگرفت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تنها چیزی که شانس معنی ندارد ازدواجه فقط باید همه جوانب رو در نظر گرفت تا ازدواج خوبی داشته باشی

بعضی وقتا اوایل ازدواج همه چی عاقلانه س همه چی رو اصوله

ولی بعد چندین سال ادما عوض میشن و زندگی تموم میشه...