2777
2789
عنوان

پیرو تاپیکی که میگه شانس توی ازدواج دومه

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 54 پست
آره چند نفر تو همین سایت اومدن اعلام کردن دارم طلاق می گیرم خواستگار دارم چه مدت بعد می تونم عقد کنم ...

احمق، احمقه

وقتی ابتدایی ترین مسائل مربوط به ازدواج رو بلد نباشیم نتیجش میشه ازدواجهای ترسناک و ناموفق

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب انتخاب درست کنی خوشبخت میشی دیگه! مثل احمقا انتخاب کنی ممکنه بدتر هم بشهاون خانم واسه همه یه نسخه ...

بحث سر طلاق بود

شماها طلاق رو مثل یک مرض بی درمون جلوه میدین که بعضی دخترا فکر میکنن اگر طلاق بگیرن دیگه بدبختن‌.

و فراموش هم نکن اگه همسر سابق قاتل الهه از شوهرش جدا نمیشد و حرف اطرافیانش رو گوش میداد و میسوخت و میساخت شاید الان خودش کشته میشد

همچنان امیدوار

احمق، احمقهوقتی ابتدایی ترین مسائل مربوط به ازدواج رو بلد نباشیم نتیجش میشه ازدواجهای ترسناک و ناموف ...

درسته من دونفر از نزدیک دیدم دختره 12سالکی ازدواج کرد ،الان 25سالشه شوهر سوم کرده یه مرد که عروس وداماد داره،یکی هم 15سالکی ازدواج کرد،الان شوهر چهارم کرده ،شده هوو یه زن دیگه که سه تا بچه داره تازه مرده فقیر خونه کوچیک

بحث سر طلاق بودشماها طلاق رو مثل یک مرض بی درمون جلوه میدین که بعضی دخترا فکر میکنن اگر طلاق بگیرن د ...

نه بحث طلاق نیست بحث ازدواج سریع و بدون فکر بعد طلاق هست وگرنه طلاق که بد نیست،تموم شدن یه رابطه سمی هست

بحث سر طلاق بودشماها طلاق رو مثل یک مرض بی درمون جلوه میدین که بعضی دخترا فکر میکنن اگر طلاق بگیرن د ...

یکی میخواد طلاق بگیره چون زندگیش جهنمه، یکی میخواد طلاق بگیره فقط برای اینکه یه شوهر بهتر پیدا کنه! این دو تا با هم فرق میکنن! همون علت طلاق گرفتنشون خودش تا حدودی روشن میکنه که توی ازدواج بعدی چه خبره

میشه به من بگی کسی که شوهر اولش یه دیو دو سر بوده، چجوری میتونه هنوز طلاق نگرفته به شوهر بعدی فکر کنه؟ طبیعتا مگه نباید تا مدتها از مرد جماعت بیزار باشه و بترسه؟

راستش برای من عجیبه!

چند تا مثال دوس داری برات بیارم که سر راهشون آدم خوب و درست قرار گرفت ولی آدم بد رو انتخاب کردن؟ هم ...

اون خریت خوده اون ادمه.خودش پشت کرده به خوشبختی.وگرنه شانسرو آورده

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

درسته من دونفر از نزدیک دیدم دختره 12سالکی ازدواج کرد ،الان 25سالشه شوهر سوم کرده یه مرد که عروس ودا ...

خیر نبینن اونایی که قبح طلاق رو ریختن! طلاق باید ترسناک باشه وگرنه آدما هی طلاق میگیرن و از یه جایی به بعد خار و تو سری خوره همسر آخری میشن!

از طرفی هم خیر نبینن اونایی که جای خدا نشستن و طلاقو حرام کردن که یه عده مجبور بشن توی جهنم واقعی زندگی کنن و جرأت نکنن سمت طلاق برن

اون خریت خوده اون ادمه.خودش پشت کرده به خوشبختی.وگرنه شانسرو آورده

آفرین! وقتی نتونیم درست انتخاب کنیم، طلاق دردی رو دوا نمیکنه که هیچ بدترش هم میکنه!