2789
عنوان

مارمولکک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 126 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داشتیم.ولی دیر وقت بود.انقدر جیغ زده بودم خودم بی حال بودم.

اها 

اخیی خیلی بده من خودم دیروز خیلی حالم بد بود ب قول تو بدنم خالی کرده بود ترس افتاده ب جونم

داشتیم.ولی دیر وقت بود.انقدر جیغ زده بودم خودم بی حال بودم.

من حتی الانم کلافم چون انقدر استرس دارم و نخوابیدم فکر کن ساعت ۵ صبح خوابیدم تا ۷ و نبم واقعا عصبی و کلافم

من خودم ازش خیلی میترسم ولی توروستامون خانومه توخونش مارو دیده بود فرارکرده بود کل خانواده بسیج شدن کل وسیله هاروریختن بیرون ولی مارپیدانشد که نشد چندماهی رفت خونه پدرش زندگی کرد بعدشم میگفتن نه شب داره نه روز

با تمام وجودم درکت میکنم.منم وقتی حشره ای چیزی میبینم تا مدت ها میترسم و همش حس میکنم الان باز میبینم.دوشب پیش سوسک دیدم تو سالن و با اسپری هم مرد.ولی ولی دو روزه ۹۰ درصد زمان و تو اتاقم و با ترس میرم بیرون از اتاق

چه اتفاق مشابهیییی وای منم همین اتفاق برام افتاد دقیقا دیروز از ترس زبونم بند اومده بود انقد که میترسم از این‌چیزا...

کل دیشب از قلب درد نمیتونستم بخوابم.. خیلی حالم بد بود😭😭تا کسی نترسه نمیتونه درکت کنه من میفهمم چی‌میگی

وااااای بجز گربه ازهرحیوونی میترسم 

یادم پارسال بارداربودم شب ساعت۱۲مارمولک جلو دسشویی بود منم سکته کرده بودم در حدی ک جنین توشکمم خودشو جمع کرده بود زنگ زدم شوهرم ازسرکاراومد اومدم رد شم مارمولکه ازپام رد شد قشنگگگگگ مردم و زنده شدم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
وااااای بجز گربه ازهرحیوونی میترسم یادم پارسال بارداربودم شب ساعت۱۲مارمولک جلو دسشویی بود منم سکته ک ...

اخییی دلم برا جنینت ولی رف🥺😅

ببین دقیقاااااا قضیه منم همین شد دقیقا از سرویس اومدم بیرون مارمولکه از کنار پام رد شد پیش در سرویس بهداشتیییی 

منم از همههه چی میترسم 

شوهرت مگ کارش چیه شب کاره وای من اونجوری خیلی میترسم الان اینجوری شده فقط میگم کاش زود بیاد خونه

اخییی دلم برا جنینت ولی رف🥺😅ببین دقیقاااااا قضیه منم همین شد دقیقا از سرویس اومدم بیرون مارمولکه ا ...

قشنگگگگگ دردکت میکنم 

.

اره شبکاره.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون