2789
عنوان

مارمولکک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 126 پست
فردا روز شاید شوهرت در دسترس نبود و ی حشره اومذ خونتون .نمیتونه ک گریه کنیمن 18 سالم بود خانوادم سفر ...

میدونم ب اینا فکر میکنم اما نمیتونم وااااقعا 

منم ۱۹ سالمه اما واقعا دعا میکنم همچین چیزی نشه وقتی تنهام یا حداقل بتونم برم بیرون حتی میگم شوهرم دیروز ب شوخی گف بچه بیارم ب کی بسپرم پشیمون شدم خندید 'خودم واقعا ب این چیزا فکر میکنم ک بالاخره قراره تنها باشم روزی بچه میاد 

ولی مستقل بودن و نباید زیاد ربط بدی ب این مورد آدم باید از خییلی جهات مهم دیگ مستقل باشه البته نمدونم شاید همینم میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره آدم مجبور باشه باید بکشی دیگه دسته جارو یا مگس کش گذاشتم رو کمرش فشار دادم مرد . چند بار هزارپا ...

تنها بودم ساعت 11 شب سوسک بال گرفت تو خونه.گندههه بودا.حشره کشم نداشتیم.

ببین جیغ میزدم جارو پرت میکردن سمتش.

بعد سه بار سوسکه ی بالش کنده شد باز حرکت میکرد.تافت مو اوردم میزدم بهش.

آره آدم مجبور باشه باید بکشی دیگه دسته جارو یا مگس کش گذاشتم رو کمرش فشار دادم مرد . چند بار هزارپا ...

وااای اره مجبوره آدم اما من سکته میکنممم 

وای نهههه هزارپاااا😐

بعد هیچ فکری نکردی و نمیکنی برای اون درزا؟؟

من دوبار سوسک ریز دیدم حتی یکیش و شک داشتم سوسکه سریع رفتم سم خریدم آوردم زدم از دیشبم اینجوری شد ب همسرم هی میگم بیار ی بار دیگ بزن🤦🏼‍♀️

وااای اره مجبوره آدم اما من سکته میکنممم وای نهههه هزارپاااا😐بعد هیچ فکری نکردی و نمیکنی برای اون د ...

اونارو شوهرم باید گچ خاک بزنه که نمیزنه ، خودم هر دفعه چیزی میبینم دور خونه سم میریزم 

واقعاا ماشالا یعنی ۱۲ سال قبل؟ربطش ب کجاشه ریمل با اون😐😂

تنها بودم ساعت 11 شب سوسک بال گرفت تو خونه.گندههه بودا.حشره کشم نداشتیم.

ببین جیغ میزدم جارو پرت میکردن سمتش.

بعد سه بار سوسکه ی بالش کنده شد باز حرکت میکرد.تافت مو اوردم میزدم بهش.

اینو میگم بخون

ازینجا به بعد تصمیم گرفتم نترس باشم

اونارو شوهرم باید گچ خاک بزنه که نمیزنه ، خودم هر دفعه چیزی میبینم دور خونه سم میریزم

اهااا چجوری طاقت میاری بهش فشار نمیاری ک گچ بزنهه من اون سم و تو ی روز انقدرر گفتم تا رفتیم خریدیم دیشبم رفتیم خونه مامانم وگرنه دیشبم مجبور میکردم بزنهه😐

ببین دیروز اگ مامانم خونش نزدیکم بود مطمئن باش میرفتم 

دخترخالم طبقه پایینمونه اما دیگ روم نمیشد برم 

الانم انقدر از استرس بیدارموندم کلافه شدم ساعتم نمیگذره ظهر بشه

تنها بودم ساعت 11 شب سوسک بال گرفت تو خونه.گندههه بودا.حشره کشم نداشتیم.ببین جیغ میزدم جارو پرت میکر ...

اهاااا فکر کردم تایپیک خودت و میگیییی

بعد تافت زدی چیشد؟

ی چی بگم من خونه مادرمم همین بودیم دوتا داداشم دارم فک کن من و داداشم و مامانم سه نفره میرفتیم ی سوسک بکشیم آخرم میترسیدیم نمیتونستیم من خودم تنها بودم همچین اتفاقی میفتاد همسایه صدا میزدم حتی ی بار اومد دید سوسک نبوده زنبور بوده😑😑😑

اهاااا فکر کردم تایپیک خودت و میگییییبعد تافت زدی چیشد؟ی چی بگم من خونه مادرمم همین بودیم دوتا داداش ...

سوسک بی حال شد.منم در اتاق و بستم خوابیدم. دصبح دیدم هر تیکش ی ور افتاده بدبخته بی نوا.