2789
عنوان

مارمولکک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 126 پست
من کلا از همه چی میترسمم🥲😅😭مردا کلا خیلی ترسی ندارن مگ اینکه فوبیا داشته باشنن چ بده اینجورییی ک ...

ببین منم تمام ترس‌های دنیا رو جمع کن رو ی هم میشه ترس از سوسک برای من .ولی وقتی مجبورم تنها باشم تو خونه و بارها هم سوسک دیدم .چاره ای نیست باید هر جوریه از بینش ببرم .

تمام اینا گفتم که بگم باااید روی خودت کار کنی و به ترست غلبه کنی .اول از یه مارمولک اسباب بازی شروع کن تا ترست کمتر بشه و بتونی بکشی مارمولک رو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای نگوووو فرداش بیدار میشی میبینی تو معده ی اون بثیارو بچه خرسه قطبی نشستی

نه به اون بزرگی یه کوچولو عروسکی که بشه بغلش کنی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

ببین منم تمام ترس‌های دنیا رو جمع کن رو ی هم میشه ترس از سوسک برای من .ولی وقتی مجبورم تنها باشم تو ...

دقیقا ب همین فکر میکنم ک بااید عادت کنم بالاخره خونمه خدایی نکرده هرزگاهی شاید حشره بیاد تنها باشم ولی فکرشم اذیتم میکنهه حتی دیروز همسرم دید حالم بده خواست شوخی کنه گف ن از بچه آوردن منصرف شدم باید دست کی بسپرمم بچه‌رو😅

ببین آخه فقط از مارمولک نمی‌ترسم ب قول خودتون سوسکم اگ ببینم واکنشم همینهه هرررچیزی

یعنی متنفرررررم از مارمولک..فوبیای شدید دارم بهش بعضی شبا خوابشو میبینم از خواب میپرم

من از همه حشرات متنفرم و میترسم😔

یعنی فقط میگم خداروشکر ک همسرم بود وگرنه وااقعا نمدونم اینجور مواقع چیکار کنممم

مستقل بودن و برام توصیف میکنی در این باره عزیزم؟👌🏻

فردا روز شاید شوهرت در دسترس نبود و ی حشره اومذ خونتون .نمیتونه ک گریه کنی

من 18 سالم بود خانوادم سفر بودن ساعت 11 شب دیدم ی سوسک داره تو خونه پرواز میکنه.

اگر بدونی چطور نفلش کردم  میترسیدما.ولی هیچ کسسس نبود به دادم برسه

واقعاااا؟واای من دیروز خیلی حالم بد شد چون از صبحش ترس افتاد بود ب جونمم

آره آدم مجبور باشه باید بکشی دیگه دسته جارو یا مگس کش گذاشتم رو کمرش فشار دادم مرد . چند بار هزارپا تو رختخوابم اومده  و کشتم بیرسرصدا چون کف اتاق درز های ریز داره ازونجا میان .ولی خیلی چندشم میشد و تا چند روز حس میکردم میان