2789
عنوان

مارمولکک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 126 پست
خودمونم ی مدت مینا داشتیم خیلی کنار نیومدم باهاش اما اگ بشه میخرم گنجشک

یه جوج پرنده مثل عروس هلندی بخر که پیش خودت بزرگ بشه از سر وکولت بره بالا . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دقیقا دوست دارم همچین چیزی بخرم هم ترسم بریزه از پرنده هم کلا دوست دارم با اینکه میپرن پرواز میکنن دوست دارمم

اره دقیقا دوست دارم همچین چیزی بخرم هم ترسم بریزه از پرنده هم کلا دوست دارم با اینکه میپرن پرواز میکنن دوست دارمم

اره دقیقا دوست دارم همچین چیزی بخرم هم ترسم بریزه از پرنده هم کلا دوست دارم با اینکه میپرن پرواز میک ...

میشه مثل بچه آدم . همونطور که بغل کردن بچه لذت داره توی دست گرفتن اونم لذت داره . 

من خیلی دوست دارم یه بچه خرس قطبی داشته باشم . دیدی چقدر سفید و تپلی و گوگولیه 😂😂😂

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

میشه مثل بچه آدم . همونطور که بغل کردن بچه لذت داره توی دست گرفتن اونم لذت داره . من خیلی دوست دارم ...

اونکه اره واقعاا

منم اون چیزارو دوست دارم مثلا عاشق پنگوئنم😅😅

یا دوس دارم ازین سگ جیبی‌ها یا خرگوش داشته باشم 

ببین ازینام میترسما اما ن ب اندازه حشره و اینا

اونکه اره واقعاامنم اون چیزارو دوست دارم مثلا عاشق پنگوئنم😅😅یا دوس دارم ازین سگ جیبی‌ها یا خرگوش د ...

معلوم میشه هنوز یه خروس یا غاز حمله نکرده بهت که بدونی اونام میتونن ترسناک باشن . عو عو سگ که دیگه نگو 😱

معلوم میشه هنوز یه خروس یا غاز حمله نکرده بهت که بدونی اونام میتونن ترسناک باشن . عو عو سگ که دیگه ن ...

خب خب دیدی پس تو این چیزا یکم برات ترسناک‌تره حشره چیزی نیس من برعکسه 

با اینکه همین دیشب سگ دیدم رو موتور بودم ی استرسی گرفتم ک نگوو همسرم ارومم کرد اما حشره بیشتر رو مخمه

خب خب دیدی پس تو این چیزا یکم برات ترسناک‌تره حشره چیزی نیس من برعکسه با اینکه همین دیشب سگ دیدم رو ...

از سگ میترسم چون واقعا خطرناکه باهاشم شوخی ندارم . ولی جایی برم غاز یا خروس باشه کاری میکنم بهم حمله کنن ولی برمیگردم طرفشون ، این حرکتو دوست دوست دارم .