2789
عنوان

مارمولکک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 126 پست

[QUOTE=384836353]من کلا از همه چی میترسمم🥲😅😭 مردا کلا خیلی ترسی ندارن مگ اینکه فوبیا داشته باشنن چ بده اینجوری ...[/QUOTE

من از موش، مارمولک، گربه و از اکثر حیوونات میترسم متأسفانه 🤕🤕🤕

فقط از گوسفند و بره و سگ کوچولو و الاغ و گوساله و بعضی حیوون های دیگه اطرافم نمی‌ترسم و دوستشون دارم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب میگم عزیزم، منم میدونم آزاری ندارن اما واقعا دست خودم نیست، تموم بدنم قفل میکنهواااقعا اگه تو اون ...

انسان عاقل همه چیز دست خودشه . شما اگر تمرین کنی همین ترس هم میریزه و میتونی برش مسلط بشی . تنها ترسی که نهادینه در وجود انسان هست صدای بلند مثل ترقه هست که اگر بیخبر باشه برای بار هزارمم که باشه همه ازش میترسن . ترسهای یاد گرفتنی رو میشه کنار گذاشت.  

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

در پنجره رو باز نذار

باز نزاشتم اصلا فقط دربالکن بازه اونم تور داره کااامل ولی تازگیا توره یکم پاره شده منم نمدونم ازونجا اومده یا جای دیگ هنوزم نمدونم 

ولی اگ همون دربالکنم یکم باز نزارم ب کولر فشار میاد

[QUOTE=384836353]من کلا از همه چی میترسمم🥲😅😭 مردا کلا خیلی ترسی ندارن مگ اینکه فوبیا داشته باشنن ...

من بیشتر از حشره و اینجور چیزا میترسم از حیوون اونقدر ک از حشره میترسم نمیترسم

میدونم اما خب کلا میترسم و بدم میاد یعنی چیزی ببینم حتی حشره تا حد سکته میرم دست و پام شل میشه و گرر ...

با تو دست گرفتن پروانه و موجودات ظریف یاد بگیر بر این ترس غلبه کنی . مثلا جوجه رنگی بگیر تو دست ببین چقدر گوگولیه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

با تو دست گرفتن پروانه و موجودات ظریف یاد بگیر بر این ترس غلبه کنی . مثلا جوجه رنگی بگیر تو دست ببین ...

جوجه رنگی دوست دارم اتفاقاا ولی پروانه و اینا ناخودآگاه بیان سمتم یهو جیغ میزنم یا هی میپرونم 

اره اگ بتونی و بخوای بگیری دستت ترست میریزه کامل 

جوجه رنگی دوست دارم اتفاقاا ولی پروانه و اینا ناخودآگاه بیان سمتم یهو جیغ میزنم یا هی میپرونم اره اگ ...

آخه دختر خجالت نمیکشی از پروانه میترسی 😂😂😂

باور میکنی من خیلی ترسو بودم ولی اینقدر تمرین کردم که الان مار میگیرم . 

غلبه بر ترس لذتبخشه . 

آخه دختر خجالت نمیکشی از پروانه میترسی 😂😂😂باور میکنی من خیلی ترسو بودم ولی اینقدر تمرین کردم که ا ...

فوبیای اون و دارم فکر کنمم چون از بچگی همین بودم 

چ خوبه اینجووری

نمدونمم اونکه ارهه اما چون دیروز خیلی بد نرسیدم الان استرس دارم و اینا

فوبیای اون و دارم فکر کنمم چون از بچگی همین بودم چ خوبه اینجوورینمدونمم اونکه ارهه اما چون دیروز خیل ...

بچه گنجشک یا بلبل روی شونت بشینه میترسی ؟

بچه گنجشک یا بلبل روی شونت بشینه میترسی ؟

وااااای رفته بودم خونه همسایمون خودم گفتم گنجشکت و آزاد کن بیاد بیرون یهو اومد من رفتم زیر شالم جیبیغ کشیدم اینم هی میومد سمت من🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

وااااای رفته بودم خونه همسایمون خودم گفتم گنجشکت و آزاد کن بیاد بیرون یهو اومد من رفتم زیر شالم جیبی ...

دیوونه 😂😂😂😂