2789
عنوان

مارمولکک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 126 پست
با تمام وجودم درکت میکنم.منم وقتی حشره ای چیزی میبینم تا مدت ها میترسم و همش حس میکنم الان باز میبین ...

وااااای منم از دیروزه همینم😔😔

همش چشمم ب اطرافه نمیتونم درست بخوابم از سایه خودم هی میترسم

من خودم ازش خیلی میترسم ولی توروستامون خانومه توخونش مارو دیده بود فرارکرده بود کل خانواده بسیج شدن ...

بنده خداااا ولی خب حتما رفته بوده دیگههه وقتی همه وسایلش و ریختن بیرون

همسر نداره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه اتفاق مشابهیییی وای منم همین اتفاق برام افتاد دقیقا دیروز از ترس زبونم بند اومده بود انقد که میتر ...

وااااقعااا چ شبیه همممم😐😐😐

ماهم دیشب رفتیم خونه مادرم اما همه فکر و ذکرم اون ترسه بود خواستم اونجا بمونم گفتم تا کِی🤦🏼‍♀️😔

منم واقعا از دیشبه ترسه افتاده ب جونم حتی از سایه خودم دارم میترسممم😔

نمدونم چیکار کنم از استرس و اینا کلافه شدم حتی نتونستم بخوابم😭

بنده خدا میترسه 

چرا درکش نمی کنید 💔

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

پنجره هاتون توری داره.؟؟ 

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

ولش کن شعور ندارههه هنوز نمدونه نباید کسی و از رو ظاهر قضاوت کنه و هرکی هرچیه برا خودشه

شما مفهوم سوالشو میدونی ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

یبار تو مدرسه یه پسره وقتی که سرم روی میز بود سوسک رو گذاشت روی گوشم

سوسک واقعی؟؟

من با همچین آدمایی اصلااا شوخی ندارم حتی برادرام میترسونن یا کسی جدی برخورد میکنم 

سوسک واقعی؟؟من با همچین آدمایی اصلااا شوخی ندارم حتی برادرام میترسونن یا کسی جدی برخورد میکنم

بله

خودمم خوابیده بودم بخاطر مریضیم تو خواب حس کردم یه چیزی داره قلقلکم میده بیدار که شدم دیدم سوسکه جیغ کشیدم.خیلی ترسیده بودم