2777
2789
قیمت اش چنده؟یکی از بهترین روغن های دنیاست مگه بوش خیلی بده؟

مااصفهان یک کیلویی رو 13ونیم خریدیم

نه بوی بدی نداره ولی خب ذائقه اس بعضیا روغن دنبه ، روغن زیتون بکر وحتی روغن کنجد رونمیپسندن واسه این گفتم وگرنه من پسر دوساله ام صبحا قشنننگ از این روغن میخوره بانون😋

والبته بیشترغذاهای خونه رو با ترکیب روغن کنجد وشحم میپزم و نشده تاحالامهمونا بکن بوی بدمیده فوقش میگن یه چیز غذات خاصه..چی ریختی توش

وقتی مادر یه بچه باشی فقط مادری....ولی وقتی مادر دوتابچه باشی هم مادری، هم داور😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم که عکس فرستادید

خواهش میکنم

نمیدونین چقدرخوشحال کننده اس که توی این دوره زمونه کسی بفکر تغذیه سالمه❤اونم تغذیه اسلامی و روایی

وقتی مادر یه بچه باشی فقط مادری....ولی وقتی مادر دوتابچه باشی هم مادری، هم داور😍
بله یه عطاری که دوتا دکتر طب اسلامی اداره ش میکنن و کنارش یه مطب نقلی هم دارن

میشه لطفا ادرس دقیق بدین 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
میشه لطفا ادرس دقیق بدین 

اصفهان.خیابان آتشگاه. جنب قرارگاه امام رضا ع. کوچه110.ساختمان نیایش

03137719008

09385844923

تلفن عطاری03137724206