2777
2789
فرهاد فرهادی🥲

من 2 بار از نزدیک زیارتش کردم 

کراش من رامین تجنگی و کیوان حاتمی هست متاسفانه نمیشه گیرشون اورد 

کیوانو میشه اما رامین نه

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من 2 بار از نزدیک زیارتش کردم کراش من رامین تجنگی و کیوان حاتمی هست متاسفانه نمیشه گیرشون اورد کیوان ...

رامین این دختره گنگش پرههههه چرا نمیای ب دیدنش

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

🤣😂😂منم بارها و بارها وبارهاااااا دیدمش 😂سریع اخرم رفتم عکس بگیرم نشد🥲

خب پس چته دیووونه ذوق میکنی تو ک از نزدیکم دیدیش 

حق؟

بخدا حق 

کصافت قبلا زیاد معروف نبود میشد بهش نزدیک شی الان خب شده معروف ترین خواننده کورد

تو شهر ما انقدر هیشکی نمیره مدارس رشته ریاضیو حذف کردن ، فقط یدونه نمونه دولتی و یدونه ام دولتی داری ...

شهر ما که کلا نداره جز مدرسه پسرونه واسه دخترا ریاضی نداریم مدرسه نمونه و تیزهوشانم که نداریم باید بری شهر بغلی 😂کلا یه دبیرستان داریم اونم بدرد ...... نمی‌خوره 

بخدا حق کصافت قبلا زیاد معروف نبود میشد بهش نزدیک شی الان خب شده معروف ترین خواننده کورد

ولی مال توعه اجی

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

فک نمیکردممم دایرکت جواب بده🥲۴۰۰ هزاررنفررفاللوو ولی زیر ۲۴ ساعت جواب میده ادمین هم نیس خودشه

چی گفتی حالا

فک نمیکردممم دایرکت جواب بده🥲۴۰۰ هزاررنفررفاللوو ولی زیر ۲۴ ساعت جواب میده ادمین هم نیس خودشه

مبارکهههههه