2777
2789

به نظر من از مشاغلی با رشته‌های پرطمطراق بهتره

استاد دانشگاه مملکت ساعتی ۸ هزارتومن برای تدریس میگیره

من دبیر حقوقم ۵ تومنم نمیشه تو ماه

به نظرم مشاغل دیگه رو در نظر بگیری لااقل حسابداری جای پیشرفت داره و زمینه‌های شغلی زیادی برات فراهمه

حسابداری ساده خوب نیست

مالیاتی ،مدیر مالی،حسابرسی،حسابدار رسمی دادگستری و اینا خوبه.

و صد البته که همش از حسابداری ساده و کسب تجربه شروع میشه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسابداری ساده خوب نیستمالیاتی ،مدیر مالی،حسابرسی،حسابدار رسمی دادگستری و اینا خوبه.و صد البته که همش ...

من میخوام برم دانشگاه اگر برم بیرون مدرک بگیرم میتونم کار کنم؟ فک کنم سختم شه هم حسابدار هم دانشجو

مدیریت بازرگانی خواستم برم

به نظر من از مشاغلی با رشته‌های پرطمطراق بهترهاستاد دانشگاه مملکت ساعتی ۸ هزارتومن برای تدریس میگیره ...

من به استاد دانشگاهی فک میکردم ینی اینقدر کمه؟ 

مشاغل دیگ مثلا چی

من معلمی تو فکرم نبوده هیچوخ

من میخوام برم دانشگاه اگر برم بیرون مدرک بگیرم میتونم کار کنم؟ فک کنم سختم شه هم حسابدار هم دانشجومد ...

با مدرک بیرون اصلا کار خوبی پیدا نمیکنی و آینده ی شغلی هم نخواهی داشت.فقط به درد کمک حسابداری و سطح مبتدی میخورند.

اتفاقا من خودم همزمان با دانشگاه کار میکردم، چون مطالب دانشگاه رو سر کار استفاده میکردم خیلی تو تجربه و یادگیریم تاثیر خوبی داشت.

با مدرک بیرون اصلا کار خوبی پیدا نمیکنی و آینده ی شغلی هم نخواهی داشت.فقط به درد کمک حسابداری و سطح ...

درامدش چقدر بود؟ 

چون باید حداقل ارزش رفت و برگشت داشته باشه

درامدش چقدر بود؟ چون باید حداقل ارزش رفت و برگشت داشته باشه

سال اول حداقل اداره کار بود

به نرخ الان میشه ۱۱_۱۲ تومن

کم کم بیشتر میشه

من به استاد دانشگاهی فک میکردم ینی اینقدر کمه؟ مشاغل دیگ مثلا چیمن معلمی تو فکرم نبوده هیچوخ

استاد دانشگاهی خوبه که هیئت علمی باشه

البته واسه خانوما چون فضای کاری اغلب اولویت داره تدریس پیشنهاد میشه

من خودم دبیر حق‌‌التدریسی هستم

از هفتم تا دوازدهم تدریس میکنم و بالاترین رقم ممکنه رو میبندم و باید بگم اصلا به زحمتش نمی‌ارزه

خیلی اعتراض زیاده چه ولی و دانش‌آموز و چه همکار و مدیر

حجم کارم زیاده و در مقابل یه منشی جز کمتر در میاری و لیشتر کار میکنی

بهترین شغل حسابداریه

آپشناتم زیاده