2777
2789
عنوان

مادر شوهر

189 بازدید | 15 پست

از دیروزه هنوز دارم گریه میکنم‌

بهم گفت فقط بره فروشیا بازن‌

طلا فروشیا باز نیستن واست طلا بگیریم

اونم با خنده شیطانی

منم مثل خودش گفتم بهونه میاری هههههه

رفت چهار تا گزاشت روش نامزدم رو‌ پر کرد

نامزدم زنگ زد بهم 

به مامانم گفتی تو نزاشتی طلا بگیرن واسم!!!!

منم‌ گفتم نه همچین حرفی نزدم 

بعد گفت اول مامانم!

قبل تو اون بود!

یعنی چی!!!!!

همه رو ننشون میزاعه!!!!

ادعاشم میشه ننش پرش نکرده ی مرد کامله

من دو به شک بودم تا اینکه شنیدم با مامان خودم هم همون حرفا رو گفته😂

اینا اولاش به خون هم تشنه بودن  

من اونجا بودم به نامزدم وقتی دعوا میکردن میگف از قیافت عن میباره

نزار جلو زنت رسوات کنم 

حالا میره دم گوشش از من بد میگه 

و نامزد عقده ای منو ک محبت مادر ندیده از بچگیش پر میکنه‌ 

حکمتت چیه خدا منو انداختی تو این خانواده من از بچگی لوس و ناز پرورده بودم افتادم تو همچین جایی آرامش نمونده واسم 

تورخدا واسم دعا کنید آروم شم 

استادم بهم گفت خدا میخاد تورو با رفتارت امتحان کنه ولی به خودش قسم سخته جونی نمونده برام 💔

دعا کنید زودتر برم سر خونه زندگیم از فتنهای این زن دور باشم 

خدا کمکت کنه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم زندگیت سر و سامان بگیره و درآرامش باشی

فقط یه سوال

من متاهلم اما تاحالا نشنیدم طلا برای عیدقربان ، رسم شهرتونه ؟ 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

عزیزمچرا فکر میکنی بری سر خونه زندگیت از فتنه های تین زن دور میشی؟! ناامیدت نمیکنم اما تازه شروع میشه مگه اینکه حدومرز بزاری و اکیدا همسایه اش نشی گرچه که این فتنه ها همچنان ادامه داره...

اگه تو‌ناز ‌نعمت بودی مجبور نیستی این جور آدما رو‌تحمل کنیاگه شوهرت عالی هست پیشبردوگرنه اول راهی مب ...

نامزدم رو دوست دارم امید وارم سر خونه زندگیمون بهتر شه❤️‍🩹

عزیزمچرا فکر میکنی بری سر خونه زندگیت از فتنه های تین زن دور میشی؟! ناامیدت نمیکنم اما تازه شروع میش ...

دقیقا از این هم‌ میترسم فقط میخام دوری و دوستی کنم ایشالا ک خدا هوامو داره همیشه داشته مطمئنم این همه امتحانم میکنه ی نتیجه عالی بهم میده :)

اره

آها

خب شما که در نعمت بزرگ شدی شکرخدا ‌ بگو منکه چشم دلم سیره 

رسم بوده بجا نیاوردید اشکال نداره 

دیگه حرفشو نزن و رفتارت مثل همیشه و عادی باشه

خودش موعد بعدی جبران میکنه وقتی ببینه تو خانمی کردی

با محبت جذبش کن

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
دقیقا از این هم‌ میترسم فقط میخام دوری و دوستی کنم ایشالا ک خدا هوامو داره همیشه داشته مطمئنم این هم ...

خدا کنه که خوشبخت بشی..منم کم از مادرشوهر نکشیدم و میکشم هنوز اما مقصر اصلی شوهره نه مادرش

آهاخب شما که در نعمت بزرگ شدی شکرخدا ‌ بگو منکه چشم دلم سیره رسم بوده بجا نیاوردید اشکال نداره دیگه ...

دقیقا چشمی به آورده هاشون ندارم همه رو هم نامزدم خرید اون چیزی واسم کم‌ نمیزاره فقط تحت تاثیر مادرش قرار میگیره 

آرامش جفتمون رو فراموش میکنه میگه اول مادرممم! خیلی ناراحت میشم از این رفتاراش با خودم میگم بریم سر خونمون یعنی درست میشه؟❤️‍🩹

خدا کنه که خوشبخت بشی..منم کم از مادرشوهر نکشیدم و میکشم هنوز اما مقصر اصلی شوهره نه مادرش

اره افسار ذهنش رو داده به اون نمی‌دونی چطوری خودش رو مظلوم میکنه مار افعی 

دقیقا چشمی به آورده هاشون ندارم همه رو هم نامزدم خرید اون چیزی واسم کم‌ نمیزاره فقط تحت تاثیر مادرش ...

معمولا چند ماه اول حساسیت هست

با سیاست زن و گذشت و خوشرویی حل میشه

اما اگر هی گلایه کنی هی تلافی کنی تا ابد ادامه داره