2777
2789

پیاز و سیب زمینی تفت بده یه قاشق رب زعفران زردچوبه نمک فلفل  دوستی داشایچند تا گوجهرنده کن بزن و بزار آبش کشیده بشه برنج بریز و آب و در قابلمه رو ببند شغله رو زیاد کن اصلا درشو برنداروقتی صدای جیلیز ویلیز روغن شنیدی زیرشو کم کن و بزار دم بکشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینی که دارین میگین استانبولی نیسسس؟

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)

اینا که گفتین که دمپختک نبود دمی گوجه بود . دمپختک لوبیارشتی  داره .  با زردچوبه و پیازداغ درست میشه . گوجه و رب من نشنیدم . هرچند هرجایی فرهنگ غذایی خودشو داره شاید من نشنیدم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  _  ای هیچ برای هیچ  بر هیچ مپیچ  _  دانی که پس از عمر چه ماند باقی  _  مهر است و محبت است و باقی همه هیچ ...
لوبیا رشتی چه جوریه

شبیه باقالی ولی کوچکتر شبیه لوبیا سفید ولی بزرگتر بهش لوبیا کشاورزی هم میگن. 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  _  ای هیچ برای هیچ  بر هیچ مپیچ  _  دانی که پس از عمر چه ماند باقی  _  مهر است و محبت است و باقی همه هیچ ...