2777
2789

من برای ریاضی استان معین کرمی را انتخاب کردم تا از تیر شروع کنم باهاش بتونم سه ماه تابستون پیش خوانی کنم 

برای زیست استاد فرهمند نیا و حنیف عظیمی را خیلی تعریف میکنن نمی‌دونم کدوم بهتره هر جا راجب یکیشون نظر میدن اینم در نظر بگیرید که دهمم و برای سال اول می‌خوام البته رضا عسگری هم تعریفشو شنیدم واقعا نمی‌دونم کدوم بهتره اگه واقعا نتیجه گرفتید لطفا راهنماییم کنید 

واسه شیمی فراهانی را خیلی تعریف میکنن به نظرتون خویه؟ 

فیزیک هم کلا نمیشناسم اگه کسی را سراغ دارید که واقعا باهاظش نتیجه گرفتید لطفا بهم بگید 

مثلا معین کرمی را یه قسمت دیدم خیلی منظم بود قشنگ هم کتاب معرفی کرد هم درس داد بعد واسه هر درس چه کتابهایی بهتره واقعا از سردرگمی نیمدونم بار چندمه دارم تاپیک میزنم ولی تعداد استادا خیلی زیاده میشه راهنماییم کنید و اینکه خیلی ها گفتن با ماز برو کل سه سالت را برات راپورت می‌کنه ولی خب بعضی استادانی خوب مثل حنیف را ندارع  اگه کسی اشتراک الماس ماز را گرفته میشه بگید چطور بوده اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم  لطفا حتما بهم استاد و کتاب خوب معرفی کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخون عزیزم آفرین 

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

منم همسن تو ام، اشتراک ماز رو گرفتم 

اگه میخوای بگیری حتما زودتر اقدام کن چون ۳۶ میلیونه برا سه سال، تخفیف خورده ۱۳ تومن شده 

ظرفیتشم محدوده 

اما درباره دبیرا نمیدونم، خودمم سردرگمم که کدوما رو انتخاب کنم

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

منم همسن تو ام، اشتراک ماز رو گرفتم اگه میخوای بگیری حتما زودتر اقدام کن چون ۳۶ میلیونه برا سه سال، ...

آخه دبیرا پراکندن مثلا حنیف عظیمی توی ماز نیس 

آخه دبیرا پراکندن مثلا حنیف عظیمی توی ماز نیس

من دبیران ماز مد نظرمه

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

منم همسن تو ام، اشتراک ماز رو گرفتم اگه میخوای بگیری حتما زودتر اقدام کن چون ۳۶ میلیونه برا سه سال، ...

کدوم مدرسه ای؟ میخوای از تابستون پیش خوانی کنی ؟ مشاوره هم گرفتی راجب ماز میتونی بهم یه خورده توضیح بدی که چه امکاناتی دارع؟

کدوم مدرسه ای؟ میخوای از تابستون پیش خوانی کنی ؟ مشاوره هم گرفتی راجب ماز میتونی بهم یه خورده توضیح ...

اگه نمونه قبول نشم دولتی میرم 

مدرسه خاصی نیستم 

کلاس های ماز از مردادماه شروع میشن 

الان برات میفرستم امکاناتشو

بیا عزیزم بخون

*️⃣ سال تحصیلی 1404-1405 برای پایه دهم:

پوشش کامل امتحان نهایی با آزمون و کلاس تشریحی + پوشش کامل کنکور با آزمون و تدریس تستی

1- آزمون الکترونیکی ماز با پاسخ‌نامه تشریحی هر 2 هفته با بیش از 200 هزار نفر شرکت‌کننده

2- کلاس آنلاین همه دروس با جزوه کلاسی، رفع اشکال آنلاین، تکلیف کلاسی

3- آزمون تشریحی و کلاس ویژه امتحان نهایی

4- کارگاه‌های موضوعی

5- هر محصول جدید که اضافه شود

*️⃣ سال تحصیلی 1405-1406 برای پایه یازدهم:

پوشش کامل امتحان نهایی با آزمون و کلاس تشریحی + پوشش کامل کنکور با آزمون و تدریس تستی

1- آزمون الکترونیکی ماز با پاسخ‌نامه تشریحی هر 2 هفته با بیش از 200 هزار نفر شرکت‌کننده

2- کلاس آنلاین همه دروس با جزوه کلاسی، رفع اشکال آنلاین، تکلیف کلاسی

3- آزمون تشریحی و کلاس ویژه امتحان نهایی

4- کارگاه‌های موضوعی

5-محصولات ویژه ترمیم معدل

6- هر محصول جدید که اضافه شود

*️⃣ سال تحصیلی 1406-1407 برای پایه دوازدهم:

پوشش کامل امتحان نهایی با آزمون و کلاس تشریحی + آزمون و تدریس تستی برای آمادگی کنکور

محصولات آزمون محور پایه دوازدهم

شامل:

1- آزمون الکترونیکی ماز (پوشش دو کنکور اردیبهشت و تیرماه)

2- دوپینگ

3- آزمون امتحان نهایی

4- هر محصول جدید که اضافه شود

محصولات کلاس محور پایه دوازدهم

شامل:

1- کلاس آنلاین همه دروس: با جزوه کلاسی، رفع اشکال آنلاین، تکلیف کلاسی

2- کلاس‌های امتحان نهایی

3- تست طلایی: جمع‌بندی به سبک آزمون

4-نکته و تست

5-همایش جمع‌بندی

6-دوره کمربند مشکی: دوره‌هایی با هدف آموزش مبحثی پر سوال از کنکور به صورت جامع و کامل

7-کارگاه‌های موضوعی و مبحثی مثل کارگاه‌های آموزشی اصول درس خواندن و جمع‌بندی

8-محصولات ویژه ترمیم معدل یازدهم و دوازدهم

9-هر محصول جدیدی که اضافه شود

*️⃣ با پرداخت این هزینه شما دیگر تا آخر سال کنکور نیاز به پرداخت هیچ هزینه‌ای نخواهید داشت و تا سه سال می‌توانید از محصولات ماز استفاده کنید.

✅ در صورت تغییر رشته تحصیلی شما، اشتراک الماس شما به رشته جدید تغییر پیدا می‌کند.

شروع آزمون‌های پایه دهم از مهر‌ماه خواهد بود.

شروع کلاس ها: مردادماه

بیا عزیزم بخون*️⃣ سال تحصیلی 1404-1405 برای پایه دهم:پوشش کامل امتحان نهایی با آزمون و کلاس تشریحی + ...

مرسی ❤️❤️ اگه خواستی معلم انتخاب کنی بهم خبر بده