2777
2789
عنوان

چرا بعضی کاربرا اینجورین

404 بازدید | 56 پست

یه بار تاپیک زده بودم نمیدونم تو کدوم کاربریم که دختر عموم میخواد اسمشو عوض کنه اسمی که میخواد انتخاب کنه رو گفتم چطور میشه عوضش کرد راهنمایی کنید بعد یه عده گیر داده بودن که اسمی که انتخاب کرده زشته و خوشگل نیست و جالب نیست دخترعموم پیشم بود داشت نظرهارو میخوند ناراحت شد هر چی گفتم نظر دادن اما مهم خودتی که دوسش داری قبول نمیکنه حالا باز میخواد دوباره اسم انتخاب کنه اخه چی بدست میارن بعضی کاربرا که دل میشکونن با حرفاشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا اسم مدنظر دخترعموتو گفتی سایت عمومیه معلومه یکی در میون یکی خوشش میاد یکی نه 

اسمه رو سکرت نگه میداشتی 😂

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

اگر نظر برات مهم نیست چرا تاپیک زدی

اگرم برات مهمه چرا از پاسخ ها ناراحت شدی؟

کاربران نظرشون رو گفتن..

مشکل از دخترعموت هست ک اعتماد بنفس اش داغونه. بهتره فکری ب حال ایشون کنید

وگرنه هرررر اسمی باشه ممکنه یکی خوشش بیاد یکی نه.. قطعا هیچ هیچ هیچچچچ اسمی وجود نداره ک همه یک صدا بگن زیباست

خب مردم نطرشون و گفتن، این لوس بازیا چیه؟ اگه اخلاقش اینجوریه چرا نطر سنجی میکنید؟

راهنمایی میخواستم نه اینکه بیان بگن زشته اخه چون اسمش مذهبیه میگن سخته اصلا تاپیک در مورد راهنمایی بود نه اینکه اسمش خوشگله یا نه چرا اینقدر بی منطق رفتار میکنید بخدا تاپیک زدم که دخترعموم میخواد اسمشو عوض کنه نگید اسمی که انتخاب کرده خوشگله یا نه فقط راهنمایی کنید ممنون میشم بعد یه نفر اومده میگه من نمیتونم راهنمایی کنم اما نمیتونم نگمم اسمی که انتخاب کرده زشته😐 اخه این حرفه؟

خب برای مردم داره اسم عوض می‌کنه و خب بدونه خیلی ها دوسش ندارن از الان بهتره

یکم بگو بزرگ‌بشه چه قدر لوس 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من که چیزی نگفتم ولی خب اسمش برای بعضیا تعجب برانگیز بود.

چی بود ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.