یه بار تاپیک زده بودم نمیدونم تو کدوم کاربریم که دختر عموم میخواد اسمشو عوض کنه اسمی که میخواد انتخاب کنه رو گفتم چطور میشه عوضش کرد راهنمایی کنید بعد یه عده گیر داده بودن که اسمی که انتخاب کرده زشته و خوشگل نیست و جالب نیست دخترعموم پیشم بود داشت نظرهارو میخوند ناراحت شد هر چی گفتم نظر دادن اما مهم خودتی که دوسش داری قبول نمیکنه حالا باز میخواد دوباره اسم انتخاب کنه اخه چی بدست میارن بعضی کاربرا که دل میشکونن با حرفاشون
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منکه دیگه دارم راضیش میکنم همون اسمی که انتخاب کرده بزاره خیلی هم خوبه
حالا چی بود اون اسم بگو
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
کارین یه اسم کوردی به معنای توانمند مسخره نکردن گفتن زشته و جالب نیست و اسم خودش زهرا خوشلگترهاسم ما ...
زهرا ک قشنگع
ولی کارین هم قشنگه
و خوش اوا نمیدونم چرا گفتن زشت؟!!
از نظر من خوشگله
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
کارین یه اسم کوردی به معنای توانمند مسخره نکردن گفتن زشته و جالب نیست و اسم خودش زهرا خوشلگترهاسم ما ...
اتفاقا من اصلا از اسم زهرا خوشم نمیاد هرچی زهرا میشناسم حسودن
دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚
دیگه دختر عموت خیلی حساسه اسم سلیقه ایه ولی بعضی اسما هست خیلی ضایعن مثل قیزبس
حساس نیست اونقدرا بخدا اونیکه اومد گیر داده بود به اسمش که زشته و جالب نیست قبلا رفته بود تاپیک یه بنده خدایی که گفته بود عزیزم رفته تو کما براش دعا کنید خوب شه نظر داده گفته بزار بمیره اخه همچین ادمی عقل داره که میاد نظر میده؟ تازه یه عده هم ازش حمایت میکردن چون من فقط گفتم نظر خودش مهمه نه هیچکس که همه بهم حمله کردن که چرا اینجوری میگی چیزی نگفت که
زهرا اسم مقدسیه خیلی قشنگه خودش هم میگه اما میگه چون سر بارداریم مادرمو اذیت کردن باید عوضش کنم
ولی کارین قشنگع
تعجب میکنم ک اینقدر تحت تاثیره
باور کن زیباست