۷ و ۸ و نصف شیش مونده که تا حالا نخوندمشون چیکار کنم؟استرس گرفتم؟
یکساعت یا نیم ساعتم حتما باید بخوابم بعدتورق سریع هم نیاز دارم چیکار کنم بنظرتون
وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش
بعد من واقعا خسته شدم استرسم دارم نمیدونم چه غلطی بکنم
من نخوابم هیچی یادم نمیاد
وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش
من انسانیم ریاضیو خوندم ولی همه فرمولارو قاطی میکنم💔
براشون یه نشونه بزار که یادت بیاد نترس سر جلسه یادت میان
استرست باعث میشه نفهمییی فقطططط حفظط کن فقططططط بسپر به حافظه کوتاه مدت و حفظ کن بعد اینکه نوشتیشون ...
خداکنههههه لعنتی حفظشونم طول میکشه