2777
2789

تو رو خدا دعا کن انشالله معجزه شه و همین هفته خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭🙏😔 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تو رو خدا دعا کن انشالله دفترچه و ثبت نام و برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش همشون آخرای پاییز امسال بیفتن و اصلا بهار و تابستون امسال هیچ کدومشون نیان و نباشن🥹😔😭 و انشالله امسال ظرفیت همه ی شهرها خیلی بالا باشه و من و خواهرم قبول شیم و معلم رسمی شیم انشالله 😭🥹 

تو رو خدا دعا کن انشالله معجزه شه و همین هفته خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لب ...

الهی عزیزم دعا کردم برات ایشالا که درست میشه♥️♥️

من شمالم از دیروز بارونه

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

من شمالم از دیروز بارونه

تو رو خدا دعا کن انشالله دفترچه و ثبت نام و برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش همشون آخرای پاییز امسال بیفتن و اصلا بهار و تابستون امسال هیچ کدومشون نیان و نباشن🥹😔😭 و انشالله امسال ظرفیت همه ی شهرها خیلی بالا باشه و من و خواهرم قبول شیم و معلم رسمی شیم انشالله 😭..

من شمالم از دیروز بارونه

تو رو خدا دعا کن انشالله معجزه شه و همین هفته خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭🙏😔