2777
2789

تو رو خدا دعا کن انشالله معجزه شه و همین هفته خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭🙏😔 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو رو خدا دعا کن انشالله دفترچه و ثبت نام و برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش همشون آخرای پاییز امسال بیفتن و اصلا بهار و تابستون امسال هیچ کدومشون نیان و نباشن🥹😔😭 و انشالله امسال ظرفیت همه ی شهرها خیلی بالا باشه و من و خواهرم قبول شیم و معلم رسمی شیم انشالله 😭🥹 

تو رو خدا دعا کن انشالله معجزه شه و همین هفته خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لب ...

الهی عزیزم دعا کردم برات ایشالا که درست میشه♥️♥️

من شمالم از دیروز بارونه

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

من شمالم از دیروز بارونه

تو رو خدا دعا کن انشالله دفترچه و ثبت نام و برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش همشون آخرای پاییز امسال بیفتن و اصلا بهار و تابستون امسال هیچ کدومشون نیان و نباشن🥹😔😭 و انشالله امسال ظرفیت همه ی شهرها خیلی بالا باشه و من و خواهرم قبول شیم و معلم رسمی شیم انشالله 😭..

من شمالم از دیروز بارونه

تو رو خدا دعا کن انشالله معجزه شه و همین هفته خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭🙏😔 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز