2777
2789
عنوان

ترس

252 بازدید | 19 پست

سلام من خیلی از باد میترسم اصلا دست خودم نیست چند بار روانشناس رفتم که تاثیری نداشت فقط قرص میدادن بهم بین شماها کسی بوده اینجوری باشه و درمان شده؟؟؟

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ینی چجوری؟🤔

مثلا وقتی صدای باد میاد گریه میکنم و استرس دارم..ولی فقط وقتی باردار بودم نمیترسیدم

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

من خیلی خوشم میاد نمیدونم چرا  

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
منم ازصداش میترسم  شبا

میتونی شبا بخوابی ؟ من که تا صبح بیدارم دیگرانم مسخره ام میکنن نمیدونم چیکار کنم

گلم باد ترس نداره اخه یاد خاطره ی بدی میوفتی؟یا چیز ترسناکی راجع یهش شنیدی یا دیدی؟

متاسفانه بله خاطره بدی ازش دارم وقتی 4 سالم بود. از اون موقعه تا حالا هر کاری کردم روز به روز بدتر شدم

متاسفانه بله خاطره بدی ازش دارم وقتی 4 سالم بود. از اون موقعه تا حالا هر کاری کردم روز به روز بدتر ش ...

پس به نظرم باید برین پیش روانکاو 

اصولا ترسهای بچگی رو با دارو نمیشه درمان کرد باید ی روانکاو باهات کار کنه تا بتونه کمکت کنه که خاطرات بدو فراموش کنی و به ترست غلبه کنی

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

حتما تو گذشته تون اتفاق بدی موقع باد براتون افتاده. اصولا میگن تو این جور مواقع باید به چیزی که ازش میترسی نزدیک بشی. مثلا موقع باد با یه نفر که نمیترسه برین بیرون از نزدیک ببینین که هیچ اتفاقی نمیافته. کم کم ترستون میریزه

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 31 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز