2777
2789
عنوان

ترس

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 19 پست
پس به نظرم باید برین پیش روانکاو  اصولا ترسهای بچگی رو با دارو نمیشه درمان کرد باید ی روانکاو ...

یعنی خوب میشم خسته شدم

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
یعنی خوب میشم خسته شدم

وا؟

مگه میشه خوب نشی عزیزم باید خودتم بخوای واز روانکاو کمک بگیری ولی به نظرم باز تقش اصلی خودتی

باید قبول کنی باد چیز ترسناکی نیست صداشم طبیعیه مثل صدای بارون یا هر صدای دیگه ای 

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حتما تو گذشته تون اتفاق بدی موقع باد براتون افتاده. اصولا میگن تو این جور مواقع باید به چیزی که ازش ...

عزیزم به خدا همه ی این کار ها رو کردم ولی فرقی نکردم فقط خداباید کمکم کنه دیگه دارم افسرده میشم همش جلو پنجره بیرون رو نگا میکنم دعا میکنم باد نیاد

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
وا؟ مگه میشه خوب نشی عزیزم باید خودتم بخوای واز روانکاو کمک بگیری ولی به نظرم باز تقش اصلی خودتی ب ...

همه میگن اول و آخر خودت باید به خودت کمک کنی... ممنون که جوابمو داری عزیزم دعا کن خوب بشم

همه میگن اول و آخر خودت باید به خودت کمک کنی... ممنون که جوابمو داری عزیزم دعا کن خوب بشم

انشالله که هرچی زودتر خوب میشی گلم😍

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷