ghamgin70 مدیر عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 660 عنوان ترس | مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 19 پست سلام من خیلی از باد میترسم اصلا دست خودم نیست چند بار روانشناس رفتم که تاثیری نداشت فقط قرص میدادن بهم بین شماها کسی بوده اینجوری باشه و درمان شده؟؟؟ خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪 1396/11/30 | 02:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghamgin70 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 660 پس به نظرم باید برین پیش روانکاو اصولا ترسهای بچگی رو با دارو نمیشه درمان کرد باید ی روانکاو ... یعنی خوب میشم خسته شدم خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 97946 یعنی خوب میشم خسته شدم وا؟مگه میشه خوب نشی عزیزم باید خودتم بخوای واز روانکاو کمک بگیری ولی به نظرم باز تقش اصلی خودتیباید قبول کنی باد چیز ترسناکی نیست صداشم طبیعیه مثل صدای بارون یا هر صدای دیگه ای 🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷
ghamgin70 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 660 حتما تو گذشته تون اتفاق بدی موقع باد براتون افتاده. اصولا میگن تو این جور مواقع باید به چیزی که ازش ... عزیزم به خدا همه ی این کار ها رو کردم ولی فرقی نکردم فقط خداباید کمکم کنه دیگه دارم افسرده میشم همش جلو پنجره بیرون رو نگا میکنم دعا میکنم باد نیاد خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
ghamgin70 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 660 وا؟ مگه میشه خوب نشی عزیزم باید خودتم بخوای واز روانکاو کمک بگیری ولی به نظرم باز تقش اصلی خودتی ب ... همه میگن اول و آخر خودت باید به خودت کمک کنی... ممنون که جوابمو داری عزیزم دعا کن خوب بشم خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 97946 همه میگن اول و آخر خودت باید به خودت کمک کنی... ممنون که جوابمو داری عزیزم دعا کن خوب بشم انشالله که هرچی زودتر خوب میشی گلم😍 🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷