2777
2789
عنوان

وزن نی نی

255 بازدید | 25 پست

سرمن 3ماهو 3هفتشه وزن اولیش 3200بود امروز بردم متخصص 6و300شده بود دککترش گفت خوبه سه ماهش بود بردم وزنش 5و900بود یعنی تو سه هفته 400گرم کم نیست؟

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
خوااااهر دکتر گفته دیگه ماهی هفتصد گرم نرماله ولی نیم کیلو هم اضافه میکنن اکثرا

میترسم به غذا بیفته اصلا وزن زیاد نکنه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سخت نگیر    از شش ماهگی به بعد دیگه زیاد وزن نمیگرن    مثل نوزادی   بذار را ...

نه به زور شیرنمیدم نیم ساعت یه بار خودش شیر میخواد با این حال  زیاد وزن نمیگیره میسوزم

سلام نه عزیز جان کم نیست دکترشم گفته که خوبه والا به من گفتن که باید روزی ۲۹ گرم اضافه کنه نگران نبا ...

آره واقعا خداروشکر خدا نی نیتو حفظ کنه

نه به زور شیرنمیدم نیم ساعت یه بار خودش شیر میخواد با این حال  زیاد وزن نمیگیره میسوزم

عزیزم ناشکری نکن   همین که وزن میگیره خوبه   پسر من که یک و نیم کیلو دنیا اومد  سر گرم گرمش هم خوشحال میشدیم    یادمه یه بار پنجاه گرم وزن گرفته بود چقدر خوشحال شدیم منو همسرم   اگه دکتر میگه مشکلی نیست و خوبه وتو نمودار رشده  پس خوبه   

عزیزم ناشکری نکن   همین که وزن میگیره خوبه   پسر من که یک و نیم کیلو دنیا اومد  سر گر ...

وای عزیزم خدا حفظش کنه الان چندوقتشه؟

سلام نه دیگه دکتر گفته خوبه؛ پس خوبه

وااای نی نی منم الان دقیق سه ماه و  سه هفته شه

وزن گیریش خوب نبود؛ غذای کمکیشو شروع کردم. یکم بهتر شده

البته پسر من رفلاکس مری داشت بخاطر همین غذای کمکیشو شروع کردم.

وای عزیزم خدا حفظش کنه الان چندوقتشه؟

۲۰ماهشه  عزیزم  ممنون  خدا بچه شمارم حفظ کنه  وقتی به غذا افتاد حسابی بهش برس  حریره بادوم و  ماهیچه و خرما و موز   و چهار مغز و پوره سیب زمینی خیلی تپلش میکنه   

سلام نه دیگه دکتر گفته خوبه؛ پس خوبه وااای نی نی منم الان دقیق سه ماه و  سه هفته شه وزن گیریش ...

نی نی شما وزنش چقدره عزیزم

۲۰ماهشه  عزیزم  ممنون  خدا بچه شمارم حفظ کنه  وقتی به غذا افتاد حسابی بهش برس &n ...

چشم عزیزم مرسی خانمی ولی سخت بوده نی نی تونو بزرگ کردن واقعا خداقوت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز