2821
2789
عنوان

وزن نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 25 پست

پسرمن به دنیااومد 2700بود 40روز بعدش بردم بهداشت 1800وزن اضافه کرده بودانقد وزنگیریش خوب بود ولی الان چندماه که ثابته خیلی حساس نباش 6ماهگی بایددوبرابر تولد باشه مهم دورسروقده.وزن که بایه تب پایین میاد

کسی نیست یعنی

استارتر جان توی بهداشت گفتن ماهی ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم اضافه کنن خیلی خوبه. بچه ی شمام خوب وزن گرفته نگران نباش و اینکه غذا خور میشن وزن گیریشون خیلی بهتر میشه چون هم شیر میخورن هم غذا نگران نباش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پسرمن به دنیااومد 2700بود 40روز بعدش بردم بهداشت 1800وزن اضافه کرده بودانقد وزنگیریش خوب بود ولی الا ...

آره به من گفت پسرت نرماله وزنشم

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
استارتر جان توی بهداشت گفتن ماهی ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم اضافه کنن خیلی خوبه. بچه ی شمام خوب وزن گرفته نگران ...

مرسی عزیزم خداکنه غذاخوردنی اذیتم نکنه چون خیلی حساسم من😥😥

مرسی عزیزم خداکنه غذاخوردنی اذیتم نکنه چون خیلی حساسم من😥😥

واسه غذا دادن باید حوصله داشته باشی فراووننننن دختر من تا دوماه دهنش رو محکم می بست و هیچی نمیخورد فقط شیر میخورد بعضی وقتی دعواش میکردم موقع گریه تا دهنش رو باز میکرد غذا رو میذاشتم دهنش الان که نه ماهش شده خوب شده. از ماه هشتم داخل ماست گردو بادو فندق پسته آسیاب کن قاطی کن بده بهش عالیه من کنجد سفیدم آسیاب کردم قاطیش میکنم میخوره دوس داره. امیدوارم بچت خوب باشه 

واسه غذا دادن باید حوصله داشته باشی فراووننننن دختر من تا دوماه دهنش رو محکم می بست و هیچی نمیخورد ف ...

خداکنه عزیزم مرسی😘😘

2823
2791
2779
2792