2777
2789
عنوان

هیچ امیدی به کسی ندارم خیلی تنهام

179 بازدید | 28 پست

شما شاید حمایت پدر همسر خاهر برادر مادر رو داشته باشید یا شاید یه رفیق خوب در حدی ک کنارتون باشه شنوای حرفاتون باشه دوای دردتون بشه 

ولی من همونم ندارم رفاقتم با رفیقام تموم شد سر بی معرفتی ک کردن اون ازون دیشب بابام هرچی از دهنش دراومد بهم گفت

گفت از من انتظار نداشته باش برو کار کن خودت پول دربیار من کاری برات نمیکنم تو عرضه نداری 

مامانم میاد تو اتاقم میبینه دارم گریه میکنم فقط بهم فحش میده و نفرین چرا؟ چون حالم. خوب نیست اینقدر بی کس و تنهام فقط گریه میکنم تو کل. زندگیم هیچ محبتی از کسی ندیدم خانوادم نه عاطفی نه مالی حمایتم نکردن

اونیم ک دوسش دارم هیچ تلاشی برام نمیکنه 

نمدونم چرا اینجورم چرا همه نازشون تو خانواده خریدار داره من اینجور.... مامانم هر روز میگه کاش بمیری فقط ترغیبم میکنه به خودکشی 

عاشقم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری اسمشونو میزاری مادر پدر؟فقط به هر قیمتی شده مستقل شو حداقل مالی یا یه ازدواج خوب کن از دستشون ...

هر پنج دیقه میاد تو اتاق میببنه دارم گریه میکنم نفرین میکنه و میره میگه تو فقط بدرد مردن میخوری 

عاشقم❤️

ایشالله بهترین ها برات رقم بخوره🤲

چه بهترینی وقتی به خانواده خودم امید. ندارم

کدوم پدر. به تنها دخترش میگه برو. بیرون کار کن. تا دوازده شب فقط خونه نباش سربار نباش

عاشقم❤️

چه بهترینی وقتی به خانواده خودم امید. ندارمکدوم پدر. به تنها دخترش میگه برو. بیرون کار کن. تا دوازده ...

چی بگم خودم وضعم از تو بدتر بود الان تو آروم ترین لحظات زندگیمم ولی تنهام اینو نمیشه کاریش کرد

🙃