2777
2789
عنوان

کنسرت مجید رضوی بلیط گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 22 پست
دوست نداشتید؟؟؟

صداش رو اصلاااااا اما انرژی کنسرت و نوازنده ها عالی بود 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم عزیزماتفاقا تو همون فیلما خیلی ابروریزی شده کلا خواننده های پاپ جدید ایرانی همشون ب فنا رفتن.

اونکه فیلمای شادمهر بود آبرو ریزی ها ، این خدایی خودش میخونه یکم اتوتیون میزنن ولی پلی بک نیست

بنظرم کنسرتو باید با کسی رفت که اونم مثل تو بااهنگ اشنایی داره که باهم اونجا بخونید 

قبلش باید مشورت میکردی که کدوم خواننده برید که باهم مشترکا دوس دارید و بیشتر آهنگاشو بلدید 

الانم دیر نشده میتونی با رفیقت یا فامیلی کسی که اهنگو بلده برید

بنظرم کنسرتو باید با کسی رفت که اونم مثل تو بااهنگ اشنایی داره که باهم اونجا بخونید قبلش باید مشورت ...

آره اشتباه کردم، میتونم با خواهرم برم خیلی ام علاقه داره ولی میترسم بگم بهش بدتر دلش بشکنه😰

آره اشتباه کردم، میتونم با خواهرم برم خیلی ام علاقه داره ولی میترسم بگم بهش بدتر دلش بشکنه😰

نه عزیزم

باشوخی و خنده یا با مهربونی حرفتو بزن بگو اتفاقا خواهرم وقتی فهمید بلیط گرفتم بهم گفت چرا ۳تا نگرفتی منم میومدم حالا اگه اینو دوس نداری یه برنامه ی دیگه دوتایی میچینیم و کنسرتی که دوس داری میریم اینو باخواهرم میرم

اونکه فیلمای شادمهر بود آبرو ریزی ها ، این خدایی خودش میخونه یکم اتوتیون میزنن ولی پلی بک نیست

عزیزدلم هست فیلمای محسن ابراهیم زاده مجیدرضوی معین زد خیلیا خیلی 

نمیدونم چرا میخوای انکار کنی خب ی گوگل هست دیگه😅