2777
2789

بخاطر سبک زندگی بدمون تقریبا همه کبد چرب داریم 

اینا رو رعایت کنید:

آب تا یک و نیم ساعت قبل و بعد غذا ممنوع

آب یخ ممنوع

آب حین غذا ممنوع

سس تند و فلفل با کالباس و  فلافل و کلا ساندویچ ممنوع

و اما درمانش هر شب یه لیوان شربت سکنجبین طبیعییی بخورید

اگر حس‌میکنید کبدتون گرمه و خیلی تشنه میشید...سکنجبین کاسنی بخورید

عطاریا طبیعیشو دارن

درمانش خیلییییییییی برای سلامتی مهمه...اصلا روحیه و شادابیتون بعد درمانش زمین تا آسمون بهتر میشه...اگر هم کبد چرب ندارید( که احتمالش کمه😂)

رعایت این موارد بالا برای پیشگری خوبه...کلا این موارد رو رعایت کنید زندگیتون سلامت بمونه👀🙂

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

ممنوووونم🫶🫶🫶🫶🫶

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سکنجبین چی هست؟

عطاریا دارن خودتون هم میتونید درست کنید

یک واحد سرکه طبیعی(مثلا سرکه طبیعی انگور) رو با دو واحد عرق نعناع یا عرق کاسنی میجوشونید...وقتی جوشید با دو واحد عسل مخلوط میکنید تا خوب یکدست بشه

به این میگن شربت سکنجبین🙂

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

چند تا عناب بندازین تو گلاب خالص و بعده۲۴ساعت روزی یدونه بخورین.خیلی واسه کبد و تصفیه خون خوبه

اینم عالیه

ممنونم

عطاریا دارن خودتون هم میتونید درست کنیدیک واحد سرکه طبیعی(مثلا سرکه طبیعی انگور) رو با دو واحد عرق ن ...

ممنون واسه چی کبد خوبه گرمی کبد سردی کبد ؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
ممنون واسه چی کبد خوبه گرمی کبد سردی کبد ؟

واسه کبد چرب خوبه

اگه حس میکنین کبدتون گرمه

بجای عرق نعناع، عرق کاسنی بذارید

یعنی به عطاری بگید سربت سکنجبین کاسنی بده

میشه قرص تیرویید رو ترک کرد؟ تیرویید رو درمان کردین با طب اسلامی ؟

من قبل از بارداری تیرویید داشتم اما دکترم فکر کرد تیرویید بارداری دارم بهم گفت زایمان کردی قرص نخور دوماه بعد ازمایش بده بیا،چند روز بعد بدنم سوزن سوزن میشد رفتم طب اسلامی گفت چربی داری گفتم من لاغرم گفت کاری به چاقی لاغری نداره خلاصه باورم نشد ازمایش دادم رفتم دکتر یزد،تا ازمایشو دید گفت قرص تیرویید ترک کردی گفتم دکترم گفته زایمان کردی نخور متاسفانه هم چربی خون داشتم هم چربی کبد منم گفتم وقتی یه قرص ترک کردم دوتا بیماری بهم اضاف شده پس خوردنش چندتا بیماری بهم اضاف میکنه خلاصه رفتم طب اسلامی دارو گرفتم 

چربی کبدم فقط یک دوره دارو خوردم خوب شد خداروشکر اما تیرویید چون دستور نمک و ماهی رعایت نکردم فقط دارو تنها میخوردم چندین ماه طول کشید یکبار که کم و بیش ماهی و نمک و خوردم ازمایش دادم خوب بود اما تیرویید باید مراقب بلغم هم بود و ناراحتی و......که متاسفانه دوباره برگشت

الانم یکسال و ده ماهه نه قرص خوردم نه دارو طب اسلامی برم ازمایش بدم ببینم درچه حده که دارو طب اسلامی رو شروع کنم ان شاءالله

یکی از اشناها که رعایت کرده بود دستور نمک و ماهی رو با همون یک دوره ی اول خوب شده بود

قرص چکار کردی

من قبل از بارداری تیرویید داشتم اما دکترم فکر کرد تیرویید بارداری دارم بهم گفت زایمان کردی قرص نخور دوماه بعد ازمایش بده بیا،چند روز بعد بدنم سوزن سوزن میشد رفتم طب اسلامی گفت چربی داری گفتم من لاغرم گفت کاری به چاقی لاغری نداره خلاصه باورم نشد ازمایش دادم رفتم دکتر یزد،تا ازمایشو دید گفت قرص تیرویید ترک کردی گفتم دکترم گفته زایمان کردی نخور متاسفانه هم چربی خون داشتم هم چربی کبد منم گفتم وقتی یه قرص ترک کردم دوتا بیماری بهم اضاف شده پس خوردنش چندتا بیماری بهم اضاف میکنه خلاصه رفتم طب اسلامی دارو گرفتم 

چربی کبدم فقط یک دوره دارو خوردم خوب شد خداروشکر اما تیرویید چون دستور نمک و ماهی رعایت نکردم فقط دارو تنها میخوردم چندین ماه طول کشید یکبار که کم و بیش ماهی و نمک و خوردم ازمایش دادم خوب بود اما تیرویید باید مراقب بلغم هم بود و ناراحتی و......که متاسفانه دوباره برگشت

الانم یکسال و ده ماهه نه قرص خوردم نه دارو طب اسلامی برم ازمایش بدم ببینم درچه حده که دارو طب اسلامی رو شروع کنم ان شاءالله

یکی از اشناها که رعایت کرده بود دستور نمک و ماهی رو با همون یک دوره ی اول خوب شده بود