2777
2789

من میخاستم این ازمون رو بدم ، کسی بوده قبول شده باشه ؟ 

اگر فردا دفترچه رو منتشر کنن معمولا کی ازمون برگذار میشه؟ (منظورم حد فاصل ثبت نام و ازمون چقدر هستش؟)

سخته قبولی ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمال زیاد فردا دفترچش بیاد /۲۷ تیر هم آزمونهقبولیش سخته باید روزی هفت هشت ساعت مفید درس بخونیحدود ...

بعد چرا همیشه انقد فاصله بین انتشار دفترچه و ازمون کمه؟ پس چجوری ملت قبول میشن؟

میخونن دیگه خیلیا با ی ماه بکوب خوندن قبول شدن

خیلیا هم از چند ماه قبل شروع کردن خوندن ی ماهه رو فقط تست میزنن

میخونن دیگه خیلیا با ی ماه بکوب خوندن قبول شدنخیلیا هم از چند ماه قبل شروع کردن خوندن ی ماهه رو فقط ...

بعد الان تو میگی چند تا منبع من با یکی از استادام صحبت کردم برای رشته من گفت فقط ۶ تا کتابو بخونم که ۵ تاش فقط عمومیه . به نظرت این منطقیع ؟

آخه دفترچه نیومده چیو میخونن ؟ باید دفترچه بیاد منابع مشخص بشه یا نه؟ چون من بار اولمه نمیدونم 

بعد الان تو میگی چند تا منبع من با یکی از استادام صحبت کردم برای رشته من گفت فقط ۶ تا کتابو بخونم که ...

من نمیدونم برای کدوم ارگان میخواین ازمون بدین ولی اموزش پرورش منبع هاش خیلی زیادن