2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست کمک

59 بازدید | 6 پست

ممنونم که اومدین

آیو بگم که من نمیخوام قطع رابطه کنم میخوام بدونم چطوری با سیاست شوهرم رو ببارم توی تیم خودم ،باید این مشکل رو حل کرد

اوایل که من عروس این خانواده شدم ،اصلا با جاریم زاویه داشتن ، و غیر مستقیم بدشو میگفتن همیشه 

ولی از یه جایی به بعد با ایشون شدن جی جی باجی.

طوری فرق میزارن که کاملا مشخصه میخوان حرص شوهرم و من رو از قصد در بیارن

توی تاپیک قبلم گفتم

مثلا مادرشوهرم ما رو توی اتاق راه نداد گفت ا‌ول بچه جاریم که ۱۷ سالشه غذا بخ‌وره بعد ما بریم

برای همه چایی ریخت حتی بچه ۸ ساله بعد به منو شوهرم گفت شما دوتا ، دوتا یکی بخورید ببخشید دیگه

جونم براتون بگه زنونه باهم میرن مسافرت ،اما با اینکه میدونن من شاغلم و نمیتونم بیام حتی یه تعارف هم نمیزنن بهم

ما دوتا شهر مختلف هستیم

شاید سالی دوسه بار بریم خونه مادرشوهرم 

اما سری پیش پدرش دو روز خوابید ، به ما سلام نداد اما تا جاریم اومد ا‌مد خندون سر سفره نشست 

و این سری حتی نیمد موقع خدافظی راهمون بندازه 

ازتختش بلند نشد 

پسری که تا ۳ ماه دیگه نمیبینه و میره غربت رو حتی راه ننداخت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید عزیزم ولی شوهرتون نابیناعه؟ این بی احترامی هارو نمی‌بینه؟ بهتره شوهرت به روشون بیاره من اینهمه بی احترامی ببینم عید به عید میرم فقط یه تبریک میگم و میام

جنگیدن بلدم ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

ببخشید عزیزم ولی شوهرتون نابیناعه؟ این بی احترامی هارو نمی‌بینه؟ بهتره شوهرت به روشون بیاره من اینهم ...

چرا میبینه

همیشه توجیه میگرد ولی این سری با مادرش دعوا کرد 

اما تا رسیدیم شهر خودمون سریع زنگ زد مادرش 

عذاب وجدان میگیره