2777
2789

من از قیافم راضیم دوست پسرم از من ایراد میگرفت که اره پوستت سیاهه درصورتی که گندمیه پوستم اره تو موهات کوتاهه چرا من موی بلند دوست دارم 

من پارسال موهامو رنگ کرده بودم سوخته بود کچل کردم کلا ولی رشد کرده مصری شده الان ولی حالت ولف کات ولی داره رشد میکنه منم گفتم اگه خیلی مشکل داری عزیزم برو با یکی دیگه من اعتماد به نفسم با حرفای یک پسر پایین نمیاد 

بعد خودم کوردم چشم ابرو مشکی بودنم به پدرم رفته من حتی کانسیلر و این چیزا نمیزنم بزنم به تخته پوستم صافه فقط ریمل و رژگونه میزنم ولی ولی ولی دلم میخواد پوستم صاف تر بشه یا بدنم بهتر تر بشه من همه چیم خوبه واقعا فقط موهام کوتاهه ولی شما بگید از چه لحاظ به خودتون رسیدین رنگ مو مثلا؟ من برای ی پسر قرار نیست کاری کنم اون خودش اینقدر بی اعتماد به نفس بود که ابروهاش کم بودن رفته میکرد کرده😂😂😂

بعد ابرو های من پر و کشیده راضیم واقعا ولی اون اه بگید خب میشنوم دخترای عزیزم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیکه خوب نشدم چ خوبه که میتونی کنار بیای من از اون موقع حالم از خودم به هم میخوره

حالت ازچیه خودت بهم میخوره دختربچسب بخودت معلوم نیس بعدالهه نفربعدی کیه توروخدامواظب خودتوباشین ب هربی سرپای نگین اوکی

دیکه خوب نشدم چ خوبه که میتونی کنار بیای من از اون موقع حالم از خودم به هم میخوره

من توی تایپیک دوتای قبلم گذاشتم چیکار کرده هنوز تو پیجشم و میبینم به کلی دختر درخواست داده خلاصه از اینکه من مثل بقیه نبودم براش حرصش گرفته ولی ببین من از حرص زیاد از اینکه به من خیانت شد زودتر از ماهم پریودشدم ولی درستش میکنم میدونم میکنم 

دوس پسرچیه تورخدااسی نگاه کن مملکتو نمیشه دیگ ب همجنس خودت اعتمادکنی چ برس پسرای این دوره بندازدورای ...

دقیقا این مملکت با این اوضاع جم تی ویش جایی برای عشق پیدا کردن نداره 

خودتو بخوای اینطوری ول کنی عزیزم محتاج محبت میشی ادم بعدی تو زندگیت بیادهم وابستش میشی از سر کمبود محبت اونم ولت میکنه نیاز به کسی نداری که 

من توی تایپیک دوتای قبلم گذاشتم چیکار کرده هنوز تو پیجشم و میبینم به کلی دختر درخواست داده خلاصه از ...

به منم خیانت شد

اومد خواستگاریم ولی وسط خواستگاری گفت من دیگه نمیخوامت در صورتی که کلی تلاش کرده بود تا من بزارم بیاد

بعد اینکه گفت نمبخوامت،چند روز بعد نامزدیش با دوست خودم بود

بیشتر ازش ناراحتم که چرا طعنه بقیه رو گذاشت رو سرم🙂 

من همه کار کردم تا یادم بره ولی نشد

ببین ادم روزای خوب داره روزای بدم داره جفتشون میگذرن 

مسئله اینه ما به پارتنرمون احساسات مثبتی هم داشتیم در کنار اونا یه سری اسیبم ممکنه زده باشه به ما به خودت حق بده که یه مدت اذیت بشی و خودت و درک کن حتی ممکنه گاها دلتنگ بشی خودتم به خاطر حرفای اون تغییر نده هرگز فقط روی بهتر شدن ایراداتت توی اون رابطه وقت بذار که با ادم بعدی مشکلات کمتر و شانس بیشتری داشته باشی 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

حالت ازچیه خودت بهم میخوره دختربچسب بخودت معلوم نیس بعدالهه نفربعدی کیه توروخدامواظب خودتوباشین ب هر ...

چسبیدم 

ورزش میکنم،حتی بخاطر اینکه اونو یادم بره کنکور خوندم و دانشگاه رفتم ولی بازم از خودم بدم میاد

اصلا دست خودم نیس نمیدونم چکار کنمخیلی وابستم

میدونی وابسته ایی چون کامل قلبتو نشکسته بشکنه اونجا دیگه نه نسی بهش داری نه قلب واسه ادامه دادن اینطوری تو ادم نمیشی ببخشید اینو میگما

چسبیدم ورزش میکنم،حتی بخاطر اینکه اونو یادم بره کنکور خوندم و دانشگاه رفتم ولی بازم از خودم بدم میاد

میدونی من ی تایمی از پوستم بدم میومد بعد یک روز یک دختر ببین وقتی نگفت عاشق رنگ پوستمه از اون روز هیچ کسی نمیتونه منو از خودم متنفر کنه چرا ؟؟ 

رفتم لیزر یک دست شده پوستم برق میزنه وقتی بهش میرسم اره سفید خوبه نمیگم بده من فعلا دغدغم جذب کسی نیست من دغدغم اینه سالم بمونم پوستم صاف باشه خوشگل باشم با این چیزایی که دارم یسری ها هستن میگن بدن ما زشته درصورتی که فقط نیاز دارن ی لیزر برن روشن تر بشه یک دست بشه همین