2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خوشم نمیاد مادرشوهرم خوبه ها اما گاهی کرم میریزه ک دعوا بندازه بین ما

ادم غدی هست و مغرور

کلا خوشم نمیاد

اوایل با ازذواجمون هم مخالف بود بعدا راضی شذ

کلا خیلی دوسش ندارم

من راضی نیستم ازشون

به هزار دلیل که اینجا جا نمیشه بگم

اما فقط همینو بگم که تو زمان بارداریم هزار جور حرصم دادن…

همچو خورشید به هر ذره بخند و گرم باش ♥️زندگی♥️یک لحظه ی کوتاه و دیگر گاه هیچ...

من ناراضی ام به خاطر تفاوتی که بین من و جاری‌ام میزاره حالا من از خودم گذشتم ولی دلم برای بچه هام کبابه چطور با حسرت نگاه به رفتاراش می‌کنند برای اونا بهترین کادوی تولد ها بهترین برخوردها و…….

این نیز بگذرد  

در حرف زدن خوبه، ولی در عمل نه!!! 

دوست نداره ما چیزی داشته باشیم یا اوضاعمون خوب باشه

دلش میخواد دختراش سر باشن

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

اخ مال مام چرا آخه اینطورین

حسادت

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

ناراضی ام همیشه خودشو به ما تحمیل میکنه فقط پول بکشه از شوهرم بعدشم منو بچه هامو اصلا ادم حساب نمیکنه فقط پول پسرشو میخوادبعد خیلی هم حسودی منو میکنه 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
دقیقا منم همین حس رو دارم هرچند دیگه رها کردم برای آرامش خودم و معتقدم عزت واقعی دست خداست

مثلا چه رفتار و برخوردی داره که نشون میده حسادت داره بهتون و نمی‌خواد زندگیتون رو به راه بشه

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
دقیقا منم همین حس رو دارم هرچند دیگه رها کردم برای آرامش خودم و معتقدم عزت واقعی دست خداست

اره دقیقا، هر کاری میکنه، هر کمکی بهشون میکنه، بازم ما ازشون بالاتریم، به دخترش خونه و ماشین داد، به ما هیچی ندادن، خودمون هم خونه بهتر هم ماشین بهتر خریدیم، هم اینکه بعدا خودم ادامه تحصیل دادم دکتری مو  گرفتم دختراش حتی دیپلم هم نتونستن بگیرن با اینهمه کمک.