2777
2789
عنوان

روانی شدم

336 بازدید | 37 پست

از دست کار ها‌و رفتار و حرفای خانواده شوهر بی اعصاب شدم ...دیگ کنترلمو از دست دادم زود بهم‌میریزن و سر شوهرم خالی میکنم...دکتر قبلا ها واسم قرص پرانول نوشته...ینی زیاد نوشته‌واسم اما تا الان نخوردم‌..نظرتون چیه؟؟بخورم شاید اروم تر بشم 

خدایا کفر نمیگویم چه میخاهی تو از جانم مرا بی انکه خود خاهم اسیر زندگی کردی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن جدی میگی ؟؟؟؟

اره جدی گفتم بهتر ازینکه اعصاب خودتو بقیه رو خورد کنی ولی موقتیه .اروم که شدی روی خودت کار کن که دیگه نیاز به قرص نداشته باشی

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

عزیزم تقریبا بیشتر خانوما با مادر شوهر و خنوادش مشکل دارن...تو محترمی و باید برای روح و جسم خودت ارزش قائل باشی ...اصن برار هر چی میخوان بگن و انجام بدن تو با یه لبخند رد شو و اعصابتو آروم کن و یه بی محلی میارزه به تمام جواب دادنا و حرص خوردنا دلاتونو دریا کنید که اگه کسی یه سنگ انداخت توش به تلاطتم نیفته به جاش سنگو غرق کنه مث تنگ ماهی نباشین که با انداختن یه سنگ کوچیک کلا آباش بریزه بیرون ☺☺

❤❤❤❤❤❤❤❤❤
پرانول فقط تپش قلبتو اروم میکنه بعد باعث میشه دستات بلرزن

اخه پس چطور اینترنت نوشته ضد اضطراب و استرس واین چیزها؟؟

استادم که روان پزشک بود میگفت ما ایرانی ها چرا همش واهمه داریم از اینکه قرص ارام بخش مصرف کنیم سر درد یا دندون درد داشته باشیم راحت و بدون فکر قرص میخوریم ولی برای روحمون نه قرص میخوریم نه دنبال درمان خودمونیم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
عزیزم تقریبا بیشتر خانوما با مادر شوهر و خنوادش مشکل دارن...تو محترمی و باید برای روح و جسم خودت ارز ...

اخه دیگ با تازه عروسم این کارهااااااااا‌‌.‌‌....نمیشه خیلی سعی میکنم نمیتونم...خیلی بده...بیشترم خودم زجر میکشم قبول دارم ‌..