2777
2789
عنوان

روانی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 37 پست
اخه مشکل خابم دارم شبا تا صب بیدارمم

عزیز درک میکنم منم با خانواده شوهر خیلی درگیر بودم اصلا خواب نداشتم خوردم ولی ولش کردم همش فکر وخیال واسترس عزیز

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
استادم که روان پزشک بود میگفت ما ایرانی ها چرا همش واهمه داریم از اینکه قرص ارام بخش مصرف کنیم سر در ...

دقیقا...حس میکنم دیگ‌ حتی بعدا نتونم بچه حودمو تحمل منم ..انقد دارم روز ب روز ضعیف تر میشم ...

خدایا کفر نمیگویم چه میخاهی تو از جانم مرا بی انکه خود خاهم اسیر زندگی کردی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دمنوش اسطوخدوس قبل از خواب بخور

هم ضد استرس و آرامبخشه و هم خوابتو خیییلی سنگین میکنه

اصلا خودتم نخوای بخوابی به زور میخوابونتت😂😂😂

ی ق غذاخوری بریز تو قوری آب که جوش اومد یه لیوان آبجوش بریز روش و بزار رو کتری دم بکشه ۷ دقیقه بعد صاف کن و با عسل شیرینش کن و بخور

عاااالیه ها...اصلا بی خیال و شاااد میشی 

وقتایی که نمیخوری واقعا کمبودشو حس میکنی مثل افسرده ها میشی و عصصصبی

دقیقا...حس میکنم دیگ‌ حتی بعدا نتونم بچه حودمو تحمل منم ..انقد دارم روز ب روز ضعیف تر میشم ...

بخور ولی بعدش تلاش کن حلش کنی تا ارامشت بدون قرص باشه

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
عزیز درک میکنم منم با خانواده شوهر خیلی درگیر بودم اصلا خواب نداشتم خوردم ولی ولش کردم همش فکر وخیال ...

سه تا عروس داره فقط گیر بمن و پسرشون میدن...بخدا بخاطر ی قبض اب و برق چیکار ک نکردن ...من اتاق داشتم سکته میکردم اصلا نیومدم بیرون اومدن خونمون نیومدم اصلا بیرون...

اخه دیگ با تازه عروسم این کارهااااااااا‌‌.‌‌....نمیشه خیلی سعی میکنم نمیتونم...خیلی بده...بیشترم خود ...

منم دقیقا راه تو رو رفتم برگشتم تو رو خدا از تجربم درس بگیر به خدا دنیا ارزش هیچیز رو نداره ....چن سالته؟؟

❤❤❤❤❤❤❤❤❤
دمنوش اسطوخدوس قبل از خواب بخور هم ضد استرس و آرامبخشه و هم خوابتو خیییلی سنگین میکنه اصلا خودتم ن ...

حتما امتحان میکنم...خداکنه همینجور باشه

سه تا عروس داره فقط گیر بمن و پسرشون میدن...بخدا بخاطر ی قبض اب و برق چیکار ک نکردن ...من اتاق داشتم ...

من بیچاره خیر سرم بدونه عروس بودم خدا ازشون نگزره به خدا بسپار عزیز اصلا این قرص هارو نخور

حتما امتحان میکنم...خداکنه همینجور باشه

آره خیلییی خوووبه

منم ۳ ماهه دارم میخورم خیلی اخلاقم باهاش بهتره

اسطوخدوس خیلی خاصیت داره

اگه دیدی چندتا درد دیگتم خوب شد بدون بخاطر اونه😉

یادت باشه گل اسطوخدوس بخری..تقریبا رنگ بنفش تیرست...سیخ و آت و آشغالم نداره

منم دقیقا راه تو رو رفتم برگشتم تو رو خدا از تجربم درس بگیر به خدا دنیا ارزش هیچیز رو نداره ....چن س ...

۲۱ سالمه...اول خوشیا ...ولی چ فایده ...همش یکی بیخ جگرمون..ک حتی از شوهرمم انتظار داشته باشن پول ب خودشون و دخترشونم بده ...اما خودمون بعضی وقتا باید گرسنگی بکشیم..درشته اول زندگیه ولی بحا اینک اونا هوای مارو داشته باشن طلبکارن ...

آره خیلییی خوووبه منم ۳ ماهه دارم میخورم خیلی اخلاقم باهاش بهتره اسطوخدوس خیلی خاصیت داره اگه دید ...

یعله‌.مرسی عزیزم از راهنماییت 

من بیچاره خیر سرم بدونه عروس بودم خدا ازشون نگزره به خدا بسپار عزیز اصلا این قرص هارو نخور

اخه دیگ‌چقد بسپارم ...هر روز میاد تو خونم میاد ببینه چجوره ..میاد دست میکشه رو بخاری رو میز ناهار خوری رو در رو دیوار ...‌اخه این چی...من حتی وسواس گرفتم بخاطر کارا این‌‌‌....اونوقت خودش ب تمیزی اهمیتم یمده ولی همه خونش کثیف...تمیزکار نیس...الانم بخاطر قضیه اب و برق و‌گاز نیومده خونمون راحتم 

اخه دیگ‌چقد بسپارم ...هر روز میاد تو خونم میاد ببینه چجوره ..میاد دست میکشه رو بخاری رو میز ناهار خو ...

عزیز من به این نتیجه رسیدم هر چقدر بی محل کنم واهمیت ندم راحترم

عزیز من به این نتیجه رسیدم هر چقدر بی محل کنم واهمیت ندم راحترم

فقط از خدا میخام کمکم کنه...دیگ هیچکس غیر خدا ب داد ادم نمیرسه‌‌‌