2777
2789
عنوان

دعوامون شد خیلی حالم گرفته

813 بازدید | 55 پست

بعضیاتون از وضع زندگی من خبر دارین .من تازه از ۶ بهمن برگشتم خونه .بعد از دو ماه و ب شرط ادامه دادن زوج درمانی.امشب دعوام شد.سر اینکه من امروز مبلا رد دادم شستن و نباید روش دست بخوره.شوهرم جورابش انداخت رو مبل و من ناراحت شدم و اون تیکه انداخت .ظهر هم ی تنش دیگه داشتیم سر اینکه گفتم چته تو همی گفت هیچیم نیس گفتم چرا ی چیزیت هست نمیخوایم من بفهمن گفت چرتو پرت نگو.کلا دوباره داره شروع میکنه .همش با  لحن وهین حرف میزنه .میگه چرت و پرت نگو اراجیف نگو .چکار کنم

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

بهش میگم بیا حرف بزنیم .میگه حرف ندارم.گفتم پس رفتیم مشاوره واسه چی بعد که بهش میگم لحن حرفاتو دوست ندارم میگه چرت و پرت نگو تو درست نشدی کارات مزخرفه.میگم قرار این نبود توهین کنی.میگه حقته.

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

😭😭😭😭😭😭

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم... هیچکدوممون کم بدبختی نکشیدیم. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

بنظرم بهر مردی کلید کنی بدتر لج میکنه،ماهم امروز دعوامون شد،یکی من گفتم یکی اون و کش اومد،اما بعدش که ساکت شدم خودش اومد اشتی و نازمو کشید

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...