2789
من حرفاتوبه ف ا ل نیک میگیرم قشنگم .چون دوباره اشم یه چی معمول گفتی.انشااله عاقبتت بخیر باشه.ایام به ...

مرسی نظر لطفتونه ❤️❤️

متشکرم همچنین شما

❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🫶

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مدار موفقیت چیه

مداری که اگه در اون قرار بگیرید

تمام موفقیت ها اعم از تحصیلی و کاری و ... رو جذب خودتون میکنید

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

و یه چیز جالب هم بهتون بگم اینکهچون در مدار عشق قرار دارید همسرتون واقعا عاشقونه.

یه نصیحت برادرانه و کاربردی  جهت پیشرفت و تحقق آرزوهام میگین

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
مداری که اگه در اون قرار بگیریدتمام موفقیت ها اعم از تحصیلی و کاری و ... رو جذب خودتون میکنید

منم بگید لطفا

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
یه نصیحت برادرانه و کاربردی جهت پیشرفت و تحقق آرزوهام میگین

خواهش میکنم کوچک شما هستم

فقط اینکه انرژی های منفی نزارید بیاد در زندگیتون تا شما رو از مدار خارج کنه

تا زمانی که در مدار عشق باشید بقول شاعر:همه چیز وفق مراد است.

سلامت و موفق باشید🙏🙏🙏

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

مداری که اگه در اون قرار بگیریدتمام موفقیت ها اعم از تحصیلی و کاری و ... رو جذب خودتون میکنید

صداهای تو اتاقم واسه چیه

حس شوهرم نسبت بهم؟

حس خانواده ش؟

به زندگی با شوهرم ادامه میدم؟

عروسیمون کی برگزار میشه؟

کی شاغل میشم و چه شغلی؟

رای دادگاه به نفع من میشه؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
میشه حستون رو راجبه من و ایندم و ازدواجم بگید ممنون

سطح ارتعاش بالایی دارید

به مدار عشق بسیار نزدیک هستید

اما احساس میکنم در هم فرکانس شدن با آدم مورد علاقه و کیس های مورد نظر کمی مشکل دارین؟؟