2789
خواهش میکنم کوچک شما هستمفقط اینکه انرژی های منفی نزارید بیاد در زندگیتون تا شما رو از مدار خارج کنه ...

متشکرم 🌹 

سوال   انرژی منفی شامل چه مواردی میشه ؟

آیا آنچه حال ما رو بد کنه انرژی منفیه؟

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان فکر میکنی مدارم چیه؟

فعلا هیچ مداری

اما بالا رفتن سطح ارتعاش باعث قرار گیری در مدار میشه

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

خواهرهای بزرگوارم خواهش میکنم از قانون جذب غافل نشید.

ان شاالله که بهترین ها در هر زمینه نصیبتون بشه.🙏🙏🙏

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

خب فقط ی جواب قطعی بهم بده، امسال اون جایی ک میخوام قبول میشمم یا نه؟

بله

اما لطفا اول فرکانس و بعد سطح ارتعاشتون رو بالا ببرید.

کدوومممامیرحسینزاده؟

ایشونم خوب گف 

ولی شهریار بود اسمش 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

میشه بگین کنکور رشته مرود علاقم قبول میشم؟

بله

بله

بنظرتون معدل امسالم بالای هفده میشه ؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

ایدیشونو دارین؟

ن والا  

یعنی اگر باشه ی جاییه ک در دسترس نیس 

گم شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرتون معدل امسالم بالای هفده میشه ؟

بله

یه نکته ای در مورد شما بگم این که چون فرکانس‌های مختلف اصطلاحا(تلرانس)میفرستید

انرژی بسیار بالا و سطح ارتعاش بالایی دارید اما تمرکزتون روی یک موضوع و هدف باشه نه چند هدف و موضوع