2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتخاب رشته لطفا کمکم کنید 

میتونم کل کد های استان یعنی هرچی شهر و شهرستان داره رو بزنم؟

مشکلی ک پیش نمیاد؟

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

انتخاب رشته لطفا کمکم کنید میتونم کل کد های استان یعنی هرچی شهر و شهرستان داره رو بزنم؟مشکلی ک پیش ن ...

مشکل پیش نمیاد ولی اولویت هر شهرستانی با بچه های خودشه

یعنی احتمال قبولیتون توی شهر های غیر بومی تقریبا صفره

تعهد خدمت داره باید ببینی میتونی تو شهری که قراره معلم بشی دور از خانواده زندگی کنی، یا شهرش خیلی دورافتاده نباشه رفت و امد آسون باشه 

اینا رو ملاک قراره بده حتی کاردانی شهر نزدیکتر قبول بشی بهتر از کارشناسی راه دوره برای معلمی

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

برای مصاحبه روخوانی قران نماز جمعه و غسل و اینا رو خیلی میپرسن ماه رمضون چند روز روزه گرفتی ماه رمضان چند روزه،. یا چه مراسمایی شرکت کردی اسم مسجد، در مورد راهپیمایی روز قدس، که ماه رمضونم هست اطلاعاتت رو برای مصاحبه باید کامل کنی

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
بهتون توصیه میگم برید مشاوره وگرنه گند میزنید تجربه شده برام...اونم مشاوره درست و حسابی نه این کلاهب ...

میتونم بپرسم اشتباه شما چی بوده؟

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

من که سی و یک سالمه ولی خواهرم با رتبه کمتر با یه مشاوره خوب بهترین انتخاب و داشت بر عکس پسر خالم با ...

یعنی پسر خیالتون در نیومد؟