2777
2789
عنوان

اولین سنو غربالگری رو تنها رفتید

77 بازدید | 11 پست

همسرم سفره به خواهرم زنگ زدم بیاد ماشین دستشه بهانه آورد که شوهرم خوابه بیدار شه ماشینو لازم داره گفتم خدافظ 

بعد مامانم بدون اینکه من بدونم زنگ زده به خواهرم گفته خب خودت بیا با اسنپ برید گفته نه من خستم با یکی دیگه بره 

حالا همین خواهرم تمام خریدای خودش و بچه هاشو باهاش میرم بارها شوهرمو از خواب شیرین بیدار کردم رفتیم دنبال خواهرم بردمیش بازار گردی ساعت ها گشتیم 

من هیچوقت از کسی توقع ندارم مامانم یادم انداخت گفت تو چقدر به اون خوبی کردی 

بعد من چون خیلی اهل خریدم تمام فروشگاه های معتبر و برند منو میشناسن خیلی وقتا خواهرم پولش کم بود همینجوری براش ساعت و پیرهن ۵ ملیونی برداشتیم بعدا تسویه کرده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تمام آزمایشات و سونوگرافی ها حتی لحظه رفتن اتاق عمل تنها بودم خودم بودم و خداجون 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری به خواهرت ندارم ولی باور کن‌تنها بری چیزی نمیشه

اخه بچه اولمه نمیخواستم جنسیت رو بدونم گفتم یکی پیشم باشه بعدم همه خانواده ذوق دارن ولی خواهرم خیلی سرد رفتار کرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم میرفتم سونو همراه نمیخواد ک

من بچه آخرم و خیلی لوسم هیشکی باورش نمیشه مادر شم بعد اونوقت خواهرم بجای ذوق کردن اونطوری رفتار کرد خورد تو ذوقم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40