2777
2789

آینده بینی قدیم بوده

ولی بعد از ظهور آخرین پیامبر(ص)

اگه کسی گفت آینده‌رو‌میبینه دروغ میگه

میشه حدس بزنی(حدس ینی ۵۰/۵۰)

ولی ب طور قطعی کسی نمیتونه آینده رو ببینه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک نمیدونم ولی خب خونه مادرجونم روستاس خالم وقتی مجرد بوده یه خانومی اومده دم در حیاطشونو گفت ی لیوان اب بدید لباساشم مثله لباسای بلوچ بوده فکر کنم خلاصه خالمو ک دیده گفته بیا پیشم و کفه دستشو نگاه کرده بعد بهش گفته ک اره تو با ی شخصی ازدواج میکنی ک شغله دولتی داره خونتم در اینده تو شهره و خلاصه تمامه مشخصاتو داده و دقیقا همون اتفاقا براش افتاده .. خودشونم نمیدونن اون خانومه کی بوده

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
کسیو نمیشناسین ؟

اگه میخوای دروغ بگه زیادن

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

اعتقادی ندارم خودتودرگیراینچیزانکن آیندتو تومیسازی با انتخاب درست وتلاش

اره صدردصد ولی یه چیزی داره اذیتم می‌کنه خیلی اذیتم می‌کنه همش ذهنمو درگیر می‌کنه دارم اذیت میشم 

کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

اره صدردصد ولی یه چیزی داره اذیتم می‌کنه خیلی اذیتم می‌کنه همش ذهنمو درگیر می‌کنه دارم اذیت میشم

توکل کن بخدا برای آرمشت دعاکن واگه نیازبودبایه مشاورصحبت کن وکمکبگیر بخداکه این فالگیراوحس ششمی ها یچیزالکیه

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!