2777
2789

سلام دوستان

چند وقت پیش یکی از پسرای همسایه تقریبا چند تا کوچه بالاتره از ما 

اومد دایرکت اینستا بهم گفت خوشم میاد ازت و چقد سرسنگینی و اینکه در کل پیام داد خوشم میاد ازت شمارشم گذاشت

اولش من پیام ندادم 

حدود سه چهار هفته بعد بهش پیام دادم ولی خودمو معرفی نکردم و دیدم اسم چند تا دختر آورد 

و میخاستم بلاکش کنم متاسفانه شمارم براش افتاد 

و از روبیکام فهمیده بود منم از پروفایل 

و دیگه ولم نمی‌کرد می‌گفت باهم باشیم 

منم گفتم شرایطشو ندارم و بلاکش کردم 

روز بعد منو نشون دادن خودش و دوستاش به همسایه ها 

تو همسایه ها هم چند تا فامیل بود 

منم بهش پیام دادم کلی قسمش دادم به روح مرده و زنده و گفتم خودمو میکشم بس کن این مسخره بازیا رو 

الان همه جا پر کرده من باهاش رفیقم و خودم رفتم بهش پیام دادم گفتم

چیکار کنم بنظرتون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم برم گردن نگیره بگه دخترتون پیام داده

نبابا برو بگو تهدید به شکایت کن بگو برا من مزاحمت ایجاد کرده یه گوشمالی حسابی به پسره میدن اگر بازم تکرار شد وقتی کنارت بود زنگ بزن پلیس خونواده هم نمیفهمن

کاربری قبلا دست دو نفر بوده

یا برو جایی که پلیس هست من خودم اصلا یه پسررو نمیشناختم فقط دیده بودمش از کنار هر جا رد میشدم داد میزد عشق منی ..... دوست دارم ..... با من بود همه به من نگاه میکردن تا اینکه یروز دیدم پارکه زنگ زدم پلیس گفتم مزاحمت ایجاد میکنه و اینا صبر کردم تا بیاد نزدیک که شد جوری که دیده نمیشد من رفتم اونم منو دید شروع کرد به داد زدن و اینا منتها شدید تر پلیسه هم گرفت بردش ولی من به پلیسه گفتم در حد یه گوشمالی که نتونه ازین غلطا بکنه دیگه تزاین به بعد من و میدید ازم دور میشد 

کاربری قبلا دست دو نفر بوده