wonderwoaman مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 6775 عنوان کم کردن رابطه با والدین سمی 364 بازدید | 29 پست شروع کردم کار کردن روی خودم بعد چند سال و کلی جلسه تراپی و کلی تروما و ... که باهاشون ارتباط مو کم کنم ولی عذاب وجدان دارم انگار جوری بزرگم کردن که همش حس گناه دارم این طبیعی هه ؟ چطور باهاش مقابله کنم ؟ میدونم هر تغییری درد داره ولی این یکی انگار داره جون مو میگیره 1404/03/17 | 15:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saharjoon65 عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 575 بهترین کار دنیا،،خدا حفظشون کنه،،ولی من با مادرم ارتباطمو کم کنم،،آرامشم بیشتره
اسکارلت_رت عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3623 خب تو تراپی رو احساس گناهت کار نکردی؟ مادر سمی یا پدر سمی؟؟ من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید
اسکارلت_رت عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3623 منم دارم سعی میکنم با مادرم ارتباطمو کم کنم وگرنه ام اس میشم اخرش من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید
wonderwoaman مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 6775 بهترین کار دنیا،،خدا حفظشون کنه،،ولی من با مادرم ارتباطمو کم کنم،،آرامشم بیشتره اره خیلی تلاش کردم ولی واقعا دیگه زورم نمیرسه باید دور شم نابود شدم
wonderwoaman مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 6775 خب تو تراپی رو احساس گناهت کار نکردی؟ مادر سمی یا پدر سمی؟؟ هر دو تاپیک سرگذشت منو وقت داشتی بخون ببین چقدر سمی بودن چرا هر بار بعد از چند روز از جلسه تراپی، عذاب وجدان میاد سراغم و شل میکنم خسته شدم از خودم از بی عرضه بودنماز اینکه آنقدر نگران شونم
saharjoon65 عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 575 دوهفته یکبار خودش شام دعوت میکنه،تازه ساعت ۹ ،۹ ونیم میرم،،همش نق میزنه، استرس میده،،بس کن زن،،من دیگه ۴۰ سالمه🤨
wonderwoaman مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 6775 منم دارم سعی میکنم با مادرم ارتباطمو کم کنم وگرنه ام اس میشم اخرش من خیلی از بیماری ها رو گرفتم دیگه افکار شدید خودکشی و افسردگی دارم دیگه واقعا نمیتونم
اسکارلت_رت عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3623 https://www.ninisite.com/discussion/topic/12283832/پیامدها-و-راهکارهای-زندگی-با-مادر-خودشیفته-و-آزارگر من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید
ایلدا_۲۰ عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 499 یعنی جدا زندگی هم میکنی؟ لطفاً اگر دیدید نظرم خوب بوده تاپیک های منم بیاید
اسکارلت_رت عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3623 اسی سره فرصت میخونم تاپیکتو مجردی یا متاهل؟ من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید
wonderwoaman مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 6775 دوهفته یکبار خودش شام دعوت میکنه،تازه ساعت ۹ ،۹ ونیم میرم،،همش نق میزنه، استرس میده،،بس کن زن،،من دی ... منم همینم اصلا اسم عید و مراسم و مهمونی میاد تن و بدنم می لرزه این باعث شده اصلا دل خوش نداشته باشم افسردگی ام باعث میشه رو زندگی خودم نتونم تمرکز کنم با شوهرم بحثم میشه منم نزدیک سی سالمه ولی واقعا بریدم بدبختی اینه جونم انگار بهشون بنده
saharjoon65 عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 575 منم همینم اصلا اسم عید و مراسم و مهمونی میاد تن و بدنم می لرزه این باعث شده اصلا دل خوش نداشته باشم ... خب خدارو شکر ،باهاش همخونه نیستی،،بی خیال شو،،خودتو مشغول کن،،یعنی ناف این بشر و با اضطراب بریدن،
wonderwoaman مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 6775 اسی سره فرصت میخونم تاپیکتو مجردی یا متاهل؟ متاهل عزیزم همش این حس و بهم میدن که همه ممکنه بهم آسیب بزنن به هیشکی اعتماد نکنم حتی شوهرم تصمیم تنهایی راجب هیچی نگیرم ...خسته شدم بعد از تقریبا سی سال کنترل شدن