2777
2789

والا ما آپارتمانیم

همسایه بغلیمون می‌گفت وقتی طبقه پایینی خیاطی می‌کنه صدای چرخش نمیزاره بخوابیم

امیدوار باش،،🍃تا وقتی چشمی هست که با تو اشک میریزد ، می توان رنج زندگی را تحمل کرد.

من بارها به همسایه مون گفتم اگر کوچکترین صدایی اومد بگو.و همیشه گفته متوجه نمیشیم

البته من خیلی استقاده نمیکنم و ساعت های استراحت نیست

ولی اگر کار دائمی میخواید امجام بدید باید چرخ کم صدا بگیرید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به دیوارها و ضخامتشون داره. اگه خوب عایق‌بندی شده باشه، صدای چرخ زیاد اذیت نمی‌کنه. اما اگه دیوارها نازک باشن، ممکنه صدا بلند بشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

من بارها به همسایه مون گفتم اگر کوچکترین صدایی اومد بگو.و همیشه گفته متوجه نمیشیمالبته من خیلی استقا ...

چرخ من دینام سرخود هست توروخدا راهنمایی کنین میخوام خونه اجاره کنم ولی کارم تولیدی هست امکانش هست همسایه رو اذیت کنه ؟؟؟مثلا طبقه دوم برای طبقه پایین آزاری داره؟؟؟

چرخ من دینام سرخود هست توروخدا راهنمایی کنین میخوام خونه اجاره کنم ولی کارم تولیدی هست امکانش هست هم ...

بستگی به چرخ ات و ساعت کارت و حوصله و تحمل همسایه ات داره

خونه ما کمی هم صدا باشه همسایه هامون گیر نمیدن. البته گفتم من خیلی کار نمیکنم تفربحی با چرخ کار میکنم

سعی کن طبقه اول بگیری. و اگر اعتراض کردند یه اتاق ک کوچکتر هست رو کاملا با یونولیت عایق کنی

و اگر همسایه هات سن بالا هستند اونجا نرو. مگر اینکه برو بیا بچه هاشون زیاد باشه. اونا گیر نمیدن ولی اگر بچه نداشته باشند یا بچه هاشون کم برن ییان خسته میشن

سلام عزیزم بهترین دوره های خیاطی از استادهای برتر مثل زرین دوخت برتر بخشایشی و ....

صفرتاصد،مجلسی،شلوار،ضخیم دوز،نازک دوز والگو های اماده

زیر 250 تومان

میلیونیه قیمت دوره ها سرچ کن میبینی کاملترینه

از کلاس حضوری خیلی کاملترع سرچ کن خودت میفهمی

هر کی خواست تلگرام پیام بده براش نمونه بفرستم

trnm230