همش از بقیه جلوم تعریف میکنه چقدر از قیافه این دختره خوشم اومد و... منم خودمو مقایسه میکنم میگم شاید من کافی نیستم در صورتی که بقیه خیلی بهم گفتن چقدر خوشگل و نازی ولی دریغ از اینکه مامانم یه بار بگه بر عکسشو میگه بیشتر
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بهش بگو من دوست دارم بیشتر ازم تعریف کنی حس خوبی بهم میده. وقتی همش زیبایی دیگران رو توصیف میکنی به من حس ناکافی بودن میدی. دیگه به این کارت ادامه نده
اینکه از تو پیش دیگرون تعریف نمیکنه شاید میگه بقیه نگن چرا همش از بچش تعریف میکنه اگه فقط پیش خودت میگه فلانی چقدر خوشگله شاید مدل سلیقش اون شخص خاصه معنیش این نیست تو زشتی معنیش اینه زیبایی یچیز سلیقه ایه یا شایدم میخواد از اون آدم الگو بگیری و یچیزاییتو بهبود بدی
اگر از شخص دیگه ای تعریف میکنه دلیل نمیشه مقصود این باشه شما زیبا نیستی
خب یه بار نشده به من حس خوب بده همیشه اعتماد به نفسمو گرفته وقتی بقیه هم تعریف کنن ازم تا نظر طرف و عوض نکنه که نه پیش شما اینجوریه وگرنه فرانسه بهمانه ولکن نیست