2777
2789

همش از بقیه جلوم تعریف میکنه چقدر از قیافه این دختره خوشم اومد و... منم خودمو مقایسه میکنم میگم شاید من کافی نیستم در صورتی که بقیه خیلی بهم گفتن چقدر خوشگل و نازی ولی دریغ از اینکه مامانم یه بار بگه بر عکسشو میگه بیشتر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چقدر زشت یا خوشگل باشی به پدر مادرت رفتی 

بگو زشتم مثل خودت خوشگلم بازم مثل خودت 

اگه دنبال درآمد راحت و مجانی و بدون دردسر میگردی برنامه ( کانکت یار) از بازار دانلود کن ، هیچی هم نمیخواد نه کد معرف نه شماره ، دعا یادت نره 

کافی نیستم یعنی چی؟ مگه قراره واسه کسی کافی باشی؟؟؟؟ وقتی اینجور صحبت میکنن اهمیت نده و بحث رو عوض ک ...

خب دلیلش چیه که انقدر از بقیه پیشم تعریف میکنه

ولی دریغ از اینکه یه بار از یه چیز من راضی باشه عجیبه که همه تعریف کنن ازت غیر از مامانت که خانوادته

هر چقدر زشت یا خوشگل باشی به پدر مادرت رفتی بگو زشتم مثل خودت خوشگلم بازم مثل خودت

آخه اینکه همش از بقیه تعریف میکنه حس میکنم از من راضی نیست که انقدر بقیه به چشمش میان درسته بگید خب نباشه ولی خیلی سخته 

اینکه از تو پیش دیگرون تعریف نمیکنه شاید میگه بقیه نگن چرا همش از بچش تعریف می‌کنه اگه فقط پیش خودت میگه فلانی چقدر خوشگله شاید مدل سلیقش اون شخص خاصه معنیش این نیست تو زشتی معنیش اینه زیبایی یچیز سلیقه ایه یا شایدم میخواد از اون آدم الگو بگیری و یچیزاییتو بهبود بدی 

اگر از شخص دیگه ای تعریف میکنه دلیل نمیشه مقصود این باشه شما زیبا نیستی

خب یه بار نشده به من حس خوب بده همیشه اعتماد به نفسمو گرفته وقتی بقیه هم تعریف کنن ازم تا نظر طرف و عوض نکنه که نه پیش شما اینجوریه وگرنه فرانسه بهمانه ولکن نیست