یعنی دیشب هنوز شوکم
تو اکانتش بودم دیدم با همون دخترایی که رابطه جنسی داشته فالووشون کرده گفتم چرا فالوو کردی میگه مگه من به فالوورای تو کار دارم؟
میگم محمد تو رفتی همونایی رو فالوو کردی که اکسات بودن میفهمی؟ بعد پیچوند گفت شنبه بیا ببینمت
بعد یهو دیشب نتمو روشن کردم دیدم دوتا پیام از طرف اکسش امده دیدم دوتا ریلز فرستاده متن بودن نوشته بود که (تراپی ؟ نه من محمد و دارم )
اصلا اینا به کنار رفتم به دختره پیام دادم دوست دخترش شمایی ؟ بعد این دختره فکر نمیکرد این محمده رل داره تلخ ترین قسمتش اینجاست که بهش گفتم شما چند وقته رابطه دارین اصلا ؟
یهو ویس داد دیدم صدای رل خودمه
توش گفته من نمیدونم تو کی هستی که تو اکانت منی ولی پانیذ اسم دختره بود ولی پانیذ زنه منه یبار دیگه پیام بدی میرینمت
بعد جالب تر این اقا زن داره و دارن طلاق میگیرن و به دختره نگفته بوده با دختره رابطه جنسی داشته وعده ازدواج بهش داده جدای از همه اینا دختره اینقدر اسکله که فکر میکنه رلش فقط با اونه
همرو به دختره گفتم دیگه میخواد خل باشه با این اقا باشه اصلا دیشب اینقدر عصبی بودم دارم از خودم دیوونه میشم فکر نمیکردم تا این حد ادم روانی باشه جالب تر بعد زنگ میزنه دوساعت دیگه به من میگه اینا همش شوخی بود 👍 اره شوخی خر خودتی جد و ابادت